Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Psychologické poradenství a diagnostika.

Služby: - fyzioterapie - funkční manuální medicína - orthomolekulární medicína

Individuální, párová, rodinná psychoterapie - pomoc v krizi - osobnostní růst i pomoc se zvládáním psychických obtíží úzkosti, deprese, psychosomatické potíže Individuální psychoterapie - krizová intervence – pomoc v krizi - párová a rodinná terapie - práce s tělem a prožíváním na tělesné úrovni vnitřní práce, bez dotyková - práce ...

PSYCHOLOGICKÉ POSUDKY: - zjištění způsobilosti pro - výběr pracovníků - řidiče - držitele zbraní - bezpečnostní služby - městskou policii - personální audit VZDĚLÁVÁNÍ: - sociální a psychologické programy - komunikace - stresy - řešení konfliktů - vedení lidí, motivace - personalistika - osobnosti manažera - řešení ...

Diabetologická a interní ambulance MUDr. Marie Valentová s.r.o. poskytuje preventivní a léčebnou péči pro pacienty s cukrovkou (diabetem) prvního i druhého typu. Naše ordinace najdete ve městě Říčany, okres Praha-východ a v obci Velké Popovice. Ordinace diabetologie, interní ambulance: - prevence diabetu - diagnostika, léčba cukrovky ...

MUDr. Dana Schafferová - odstranění vrásek v obličeji bez operace - lékařská kosmetika.

Pečovatelská služba. Půjčovna, zapůjčení: - kompenzační pomůcky (chodítka, WC židle, antidekubitní matrace, polohovací postele).

Výživové poradenství: - poradna - jídelníček na míru - výživa dětí - prezentace pro školy.

Ortoptika: - ortoptická, pleoptická cvičení - léčba šilhání.

Kožní ordinace Jablunkov. Ordinační hodiny: - pondělí 7:00 - 15:00 - úterý 7:00 - 15:00 - středa 11:00 - 15:00 - čtvrtek 7:00 - 16:30.

Ambulance gastroenterologie - vyšetření tlustého střeva - léčba hemeroidu.

Ordinace, služby: - estetická dermatologie - kosmetika

Ordinace, služby: - gynekologie - porodnictví - urogynekologie Ordinace Dlouhá třída 83 tel.: 596 413 232

Služby: - ošetřovatelská, pečovatelská služba.

Komplexní péče o tvář, tělo, ale i celkové zdraví se zárukou vysoké úrovně služeb po stránce odborné i v kvalitě péče, individuálního a diskrétního přístupu v zázemí moderního estetického centra.

Nestátní zdravotnické zařízení: - podologie - odborné ošetření nohou - pedikúra - fyzioterapie, rehabilitace.