Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Poradenské centrum pro zdraví a úpravu váhy využívající metodu Komplexní nutriční typologie

Interní a diabetologická ambulance - MUDr. Věra Uhlířová (Rybová).

MUDr. Alena Kortusová - plicní ambulance a laboratoř klinické cytologie.

Zdravotnictví: -odborný lékař v oboru chirurgie -chirurgická ambulance.

Porodní asistentka - předporodní kurzy se cvičení - těhotenské masáže.

Ordinace všeobecné, estetické a cévní chirurgie. Lasercentrum (laserové odstranění křečových žil, znamének, pigmentových skvrn...).

Služby: - nutriční terapeutka - laktační poradkyně.

Oční ambulance - vyšetření pomocí nejmodernější technologie. Oční optika.

Ordinace, služby: - ORL - ušní, nosní, krční Ordinace Sázava tel: 327 550 243

Top Esthetic centrum estetické a oční medicíny s.r.o. se sídlem v Praze je specialistou v oboru estetické a plastické chirurgie. Centrum estetické a oční medicíny s.r.o. se zaměřuje na komplexní vyšetření očí, diagnostiku a léčbu glaukomu nebo vyšetření barvocitu. Nabízíme celou řadu odborných zákroků. Naší specializací jsou plastické ...

Služby - poskytujeme poradenství v oblasti zdravého životního stylu - sestavování vhodné stravy a cvičení. -osobní trenér.

Urologie - urologická, andrologická a urogynekologická ambulantní péče - MUDr. Michael JANSKÝ

Služby: - diabetologická a interní ambulance

Ordinace klinické psychologie - PhDr. Vlachová Marie poskytuje klinické psychologické vyšetření.

Urologie - uroonkologie - andrologie.

Nestátní zdravotnické zařízení: - interna - neurologie - foniatrie - logopedie - otorinolaryngologie, ORL - praktický lékař pro dospělé.