Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Estetická klinika - laserové a estetické centrum - masáže - výživové poradenství.

Paní doktorka MUDr. Jaromíra Mohaplová se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti oftalmologie. V naší ordinaci provádíme komplexní oční vyšetření jako měření nitroočního tlaku, vyšetření zorného pole, vyšetření očního pozadí a také preventivní prohlídky, které mohou zachytit nejčastější oční onemocnění jako je šedý a zelený zákal nebo onemocnění ...

Centrum komplexní urologické péče - urologie. Doc.MUDr. Miroslav Hanuš, CSc. as.MUDr. Michaela Matoušková MUDr.Peter Kaplán MUDr Pavel Verner Prof. MUDr. Jitka Abrahámová, DrSc.

Akupresura. Akupunktura. Pomáhá při potížích: - pohybového aparátu - dýchacích cest - nervového systému - srdce - trávícího ústrojí - ušních problémem - kožních problémech - následcích po mozkové mrtvici - ženských, mužských potížích - urologických potížích.

Cévní ordinace. MUDr. Jiří SPÁČIL, CSc. MUDr. Jaroslava SVOBODOVÁ Ordinační doba - pondělí až středa 8-12, 13-16 - čtvrtek dle dohody.

Agentura domácí pomoci seniorům: - zajišťování nákupů - drobný úklid - společnost při nepřítomnosti rodinných příslušníků - doprovod při procházkách.

Služby: - neurologické ošetření kraniosakrální osteopatií - celostním léčení metodou INEH - terapie emočního odbloku - masáže

Zdravotní středisko: - ordinace praktického lékaře pro dospělé - ordinace praktického lékaře pro děti a dorost - interní ambulace - rehabilitace - cytologická laboratoř.

Služby: - poradna tradiční čínské medicíny - výuka, škola Aurikuloterapie

Urologická ambulance. MUDr. Poduška MUDr. Švejnoha MUDr. Teršípová

Dermatologické centrum, ordinace kožní lékařky MUDr. Ireny Kolářové. Soukromá ambulance lékaře specialisty v oboru dermatologie, dermatovenerologie, nemoci kožní a pohlavní. Léčba kožních problémů, ekzémů, akné, ordinace pro děti i dospělé. Ordinace: pondělí - Sušice - tel.739994002 úterý - Klatovy - tel. 732995355 středa - Horažďovice ...

Služby: - psycholog a psychoterapeut - psychoterapie - psychologické poradenství - krizová intervence

Činnost: - fyzioterapie - psychosomatika - čchi-kung, tai-či.

Nutriční centrum nabízené služby: -hubnutí -jídelníček -kondice a pohyb -motivace -udržení váhy -analýza těla -nemoci a potíže