Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Služby: - výživové poradenství - měření a analýza stavby těla, InBody 230 - zdravotní cvičení.

Služby - kineziologie - muzikoterapie - Bachovy květové esence - Reiki. Poradna: - v Podbradci 83, Mšené Lázně

Nestátní zdravotnické zařízení Vršovická zdravotní a.s. poskytuje specializované zdravotní služby a zajišťuje ambulantní i lůžkovou péči pro spádovou oblast Městské části Praha 10. Ambulantní péči provozujeme v oborech: FBLR (léčebná rehabilitace včetně fyzioterapie, vodoléčebných a elektroléčebných procedur), vnitřní lékařství, interna, ...

Gynekologická ambulance. Ordinace Dětmarovice: - tel.: 739 770 717

Masáže klasické, Shiatsu, Havajské lávovými kameny, Reflexní, Manuální lymfodrenáž, Kurzy snižování nadváhy, Kurzy reiky, Regrese - odblokování fóbií, strachu, stresu, trémy

Služby: - tradiční čínská medicína - akupunktura - masáže.

Služby - zajištění terénních služby pro seniory - zprostředkování pobytu v domovech pro seniory, pečovatelských domech - ambulantní služby pro seniory.

Služby: -gynekolog -ženský lékař -gynekologicko-porodnická ambulance.

Služby: -gynekologická ordinace -gynekologická ambulance.

Rehabilitační zdravotnické zařízení SAREMA LIBEREC s.r.o. je specializované pracoviště zaměřené na léčebnou rehabilitaci a prevenci pohybového aparátu. Nabízíme léčebné programy pro děti, dospělé, sportovce i pacienty s neurologickým postižením. Naši ordinaci najdete v Liberci na náměstí Dr. E. Beneše. Intenzivní neurorehabilitační program ...

Diagnostický ultrazvuk Lázně Bělohrad - MUDr. Richard Stojanov

Prodej: - zdravá výživa Služby: - výživové poradenství

Diagnostická klinika. Ordinace praktického lékaře pro dospělé, Neurologická ambulance.

Výživové poradenství, KetoDiet, jóga, reiki.

Nestátní zdravotnické zařízení: - ordinace praktického lékaře pro dospělé - pracovní lékařství - estetická medicína (dermální výplně, botox, chemický peeling, laserová terapie...).