Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Estetika, estetická ambulance - depilace - akustická vlna: bezpečná terapie celulitidy a lymfatických otoků. Mudr. Jan Šmejkal -interna, revmatologie, obezitologie.

Nabízíme snižování nadváhy pod odborným dohledem. Naučíme Vás správně jíst. Programy jsou zaměřené na hubnutí, dobré stravovací návyky, vyváženou a racionální výživu, pohybovou aktivitu a zdravý životní styl. Provádíme měření celkového tělesného složení přístrojem BODYSTAT, změříme tlak, hladinu cukru v krvi - včasné odhalení cukrovky, kontrola ...

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Rehabilitace s kompletní fyzioterapií, interní a angiologická ambulance, kardiologická a revmatologická ambulance, poradna pro léčbu obezity, oční ordinace, pracoviště estetické medicíny a v neposlední řadě zde byla prováděna, jako na jednom z mála pracovišť u nás, hyperbarická oxygenoterapie.

Ordinace: - praktický lékař pro děti - dětský lékař - pediatr Ambulance dětské endokrinologie.

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Výživové poradenství Cambridge diet. - změna životního stylu, - stravovací návyky.

Výživové poradenství - Cambridge diet. - změna životního stylu, - stravovací návyky.

Lektorská činnost - kurzy metodou ONE BREIN - kurzy vztahové konstalace - kurzy osobního rozvoje - sebepoznání pořádá - rodinné konstalace Krystaloterapie - reiki - SRT duchovní léčení - pomoc při řešení strachu fobie z čehokoliv i kohokoliv - pomoc při řešení alergi - pomoc při dyslexii a ...

Poradenství v oblasti výživy - hubnutí pro muže, ženy všech věkových skupin i děti: - vstupní vyšetření - podrobná tělesná diagnostika - konzultace s nutričním specialistou - test metabocké typologie - sestavení optimálního jídelníčku.

Soukromá ordinace-lékař: -interna -revmatologie.

Nestátní zdravotnické zařízení: - léčba psychosomatických onemocnění.

Ambulantní péče: - oční ambulance, tel.: 374 718 231 - gynekologická ambulance, tel.: 776 270 921 - laserová estetická a operační chirurgie, tel.: 776 270 921

Ordinace léčebné rehabilitace, preventivní medicíny a lymfologie. MUDr. Silvie Šidáková MUDr. Zuzana Fibichov