Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Rehabilitační centrum, služby: - pohybová terapie, speciální fyzioterapie - fyzikální terapie - manuální i přístrojová lymfodrenáž - laser - Nordic Walking - taping, tejping - baňkování - terapie plosky.

Činnost: - dopravní psychologie - dopravně psychologické vyšetření řidičů.

Služby: - psychologické poradenství - krizová intervence

Služby: - oční ordinace s dětskou specializací

Služby: - oční optika Oční ordinace tel.: 730 150 060 Pobočky: Strakonice Velké Náměstí 221 tel.: 730 150 062, 730 150 063 Radomyšlská 336 tel.: 730 150 068 České Budějovice Krajinská 28 tel.: 730 150 067 Vimperk Nad Stadionem 23 tel.: 730 150 064, 730 150 065 Vodňany Jiráskova 116 tel.: 730 150 066.

Psychologické poradenství - dopravní psycholog - dopravně psychologických vyšetření řidičů.

Služby, prodej: -lékárna -cévní ambulance. Provozní doba 7:00-15:00 slouží k odběrům krve, přípravě přístrojů a k administrativě.

Odborný ženský lékař. Gynekologická ambulance. Gynekologie. Ordinace: - gynekolog.

Naturhouse. Služby: - výživové poradenství.

MUDr. Alena Sellnerová provozuje ordinaci alergologie, imunologie a interního lékařství v Děčíně. Poskytujeme komplexní léčebnou péči v oblasti alergologie pro děti i dospělé. Navštivte naši ordinaci v ordinačních hodinách.

Ambulance ORL. Ušní, nosní, krční. Homeopatie.

Lékařská ordinace - alternativní medicína - redukce vrásek a celulitidy - injekční lipolýza - omlazení plazmou.

Gynekologická ordinace s cytologickou laboratoří NZZ - Gynekologická ordinace MUDr.Eva Svobodová, - Cytologická laboratoř MUDr.Eva Svobodová

Privátní zdravotnické pracoviště, klinika jednodenní chirurgie a klinika Prvního kýlního centra. Provozujeme ambulance gastroenterologie (vyšetření žaludku a střev), chirurgie, proktologie (hemeroidy, problémy v oblasti konečníku), interní lékařství, sonografie, léčby obezity (balónková metoda hubnutí, bandáže žaludku a bariatrie), léčby chrápání ...