Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Služby: -kraniosakrální terapie. -čakry. -Shamballa 1024.

Služby: - soukromá dopravní zdravotní služba - doprava raněných, nemocných a rodiček

Privátní zdravotnické zařízení

Služby: -zasílání bylin -rady, poradenství v oblasti fytoterapie -reflexologie plosky nohy, poradenství v oboru regenerace -regenerační masáže celého těla -lektorské přednášky v oboru.

Gynekolog, gynekologie. - lékař. Ordinační hodiny: Pondělí 7:30 – 15:00 Středa 7:00 – 16:00 Čtvrtek 10:00 – 18:00 Pátek 8, 00 - 12, 00

Komplexní logopedická diagnostika a terapie řečových a jazykových poruch, poruch sluchu, poruchy komunikace, poruchy polykání, demence a poruch autistického spektra.

Petra Drobná ve Zlíně poskytuje služby jako výživový specialista, terapeut, kouč, mentor, lektor a fitness trenér. Poskytuje služby individuální i skupinové v rámci přednášek, seminářů a kursů. V rámci výživového poradenství se specializuji na sestavení jídelníčků: - preventivních - racionálních - redukčních - pro sportovce - pro ...

Agentura domácí zdravotní péče. Půjčovna, zapůjčení: - invalidní vozíky - toaletní křesla - chodítka - infuzní stojany.

ORL ambulance (otorinolaryngologie). Ordinace: - ušní, nosní, krční lékař.

Centrum psychoterapie - hypnoterapie - individuální, párová psychoterapie - krizová intervence - psychodiagnostika - psychologické poradenství - relaxace - skupinová psychoterapie.

Nestátní zdravotnické zařízení, služby: - ortopedie - traumatologie - fyzioterapie a rehabilitace - Hilterapie Recepce fyzioterapie a rehabilitace: tel.: 222 360 079

Centrum Avasa, služby: - centrum podpory zdraví a osobnostního rozvoje - biorezonance a EFT terapie - měření zátěží organismu - řízená detoxikace - masáže - poradenství, terapie.... a další. Prodej, e-shop: - doplňky stravy - knihy - kosmetika - sirupy, sušenky

Centrum dermatologické angiologie: - skleroterapie křečových žil - miniinvazivní operace křečových žil - ambulantní léčba hemoroidů.

Služby: - terapie, harmonizace těla - hudební produkce.

Ortopedie. Ordinace Šumperk - Náměstí Svobody 1, Šumperk 787 01 Ordinace Zábřeh - Nám. 8. května 1, 78901 Zábřeh

Služby: - gynekologická ambulance - prenatální poradna - ultrazvuková vyšetření v těhotenství.

Služby: - odborné výživové poradenství - snižování nadváhy úpravou jídelníčku - přibírání do svalové hmoty, sportovní výživa - dárkové poukazy na služby - přístrojová lymfatická masáž na přístroji Lymfit 3v1. Pobočka: - Cejl 93, 602 00 Brno. - www.vyzivovyporadce-brno.cz