Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Laboratorní diagnostika a léčba pohlavně přenosných chorob a zánětů pohlavních orgánů či močových cest mužů i žen..

Gynekologická ambulance: -léčba gynekologických onemocnění -těhotenská poradna -antikoncepční poradna -onkologická prevence prsu.

Rehabilitace - služby v oblasti léčebné rehabilitace.

RTG a UZ diagnostika - rentgenové a ultrazvukové pracoviště. Další pracoviště Hradec Králové, tř. E. Beneše 1549 - tel. 495 260 364, 724 369 242.

Pomoc seniorum čtyřlístek Pomoc na přání klienta po telefonické dohodě do 24hod. Pracovní doba podle potřeby klienta včetně svátků. Vše po dohodě klienta. Kladno a okolí do 20km.

Psychologické poradenství a diagnostika - dopravněpsychologické vyšetření řidičů.

Klinická psychlogie, psychoterapie a supervize - problematika osobních, partnerských a rodinných vztahů - výchovné a pracovní problémy - překonávání obtížných životních situací a krizí, - specifické problémy spojené s hledáním životního smyslu a identity. Adresa Praha: Areál opatství Emauzy Vyšehradská 49/320, 128 00Praha 2 - Nové Město

Služby: -domácí zdravotní péče -rehabilitace, fyzioterapie

Irisdiagnostika - alternativní metoda vyšetření zdravotního stavu celého těla z oční duhovky, panenky a očního bělma. Psychoterapeutické poradenství - psychoterapie, irisdiagnostika a fytoterapie - poradenství na základě diagnostiky. Ambulance Pardubice: - budova Lion – Teleperformance ( škola zadní vchod ), ulice Erno Košťála 876, 530 ...

Oční vyšetření, dětí i dospělých, měření bezkontaktním tonometrem, autorefraktometrem, focení fundus kamerou, provádění perimetrie.

Poradenství - výživa - hubnutí - optimální dieta Prodej - prostředky pro hubnutí

Fyzioterapie - vyšetření pohybového aparátu. Tradiční čínská medicína - léčba je postavená na celkové harmonii fyzického a duševního těla. Kineziotaping, baňkování, akupuntura.

Rahabilitace, fyzioterapie - diagnostika poruch pohybového ústrojí. MUDr. Zdeněk Šos Mgr. Helena Bultasová Šosová - dětská rehabilitace MUDr. Iveta Holečková Další ambulance: - poliklinika II, U Nemocnice 148, Domažlice - tel. 379484511

ORL ambulance, ušní, nosní, krční. Ordinace: Pohraniční 1288/1, Děčín

Služby: - manželský poradce - manželské poradenství

Služby: - centrum alternativní péče - pomoc v oblasti tělesného i duševního zdraví

Akupunktura - čínská bylinná terapie - ušní akupunktura - naturopatie - homeopatie Nutriční poradenství Klinika - alternativní medicína Fyzioterapie - masáže (čínské, lymfatické, biodynamické, ...)

Centrum preventivní medicíny, služby: Formování postavy: - neinvazivní lipolýza pomocí ultrazvuku - laserová liposukce a injekční lipolýza - lymfodrenáže. Flebologie (křečové žíly). Preventivní programy. Lymfologie.

Služby tradiční čínské medicíny - akupunktura - čínská bylinná terapie - fyzioterapie - redukční a detoxiakční programy - čínské masáže - nutriční poradenství.