Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Služby v oblasti dermatologie, lymfologie, dermatochirurgie, flebologie a v estetické medicíně. Kromě komplexní diagnostiky a léčby kožních nemocí také provádíme vyšetření a odstranění mateřských znamínek, bradavic, lymfodrenáže, elektrokoagulaci, plazmaterapii a další.

Služby: - poradna pro osobní rozvoj - terapie - homeopatie - autopatie

Středisko biorezonanční a plazmové terapie.

Psychiatrická ambulance. Ordinační hodiny: Středa: 8-12, 13-16 Čtvrtek: 8-12, 13-17 Pátek: 8-12

Služby: - hydrojett - detoxikace - komplexní léčba lymfadému - taping - regenerace - rehabilitace. Provozovna: Palackého 12 301 00 Plzeň

Prodej, aplikace: - kontaktní čočky. Služby: - vyšetření zraku - laserové vybavení pro vyšetření zeleného zákalu a sítnice - chirurgické kosmetické ošetření obličeje.

Gynekologická ordinace. Plzeňská 200, 330 11 Třemošná, tel. 377 953 391 Táborská 15, 326 00 Plzeň, tel. 377 321 827

Oční ordinace. Další ordinace: Riegrova 10, Plzeň te.l 377 224 402 Nám. TGM 82, Rokycany tel. 371 726 543

Nestátní zdravotnické zařízení: - fyzioterapie, metoda MFK.

Gynekologická ambulance. Další ambulance Francouzská třída 4 326 00 Plzeň tel. 378 014 353

Institut duševního zdraví - psychiatrická a psychologická péče.

ORL ambulance - ušní, nosní, krční. Další ordinace: ORL Ambulance Nýřany Masarykovo náměstí 351 300 00 Nýřany tel. 377 931 967

Centrum Zdravé nohy: - vyšetření pohybového aparátu - statické, dynamické vyšetření nohou - kineziologické vyšetření chůze - konzultace zdravého obutí.

Centrum zdravého životního stylu a prevence Služby: - poradenství zdravého životního stylu - detoxikace - prevence zdraví.

Studio zdraví: - biorezonanční terapie, vyšetření.