Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Služby: - gastroenterologická, endoskopická ambulance.

Služby: - fyzioterapie - psychoterapie, psychosomatika, koučink

Zdravotnické zařízení - ORL, ušní, nosní, krční.

Fyzio-centrum, rehabilitace pro děti a dospělé.

Dietní program It’s my life! je šestifázový týdenní cyklus, jehož cílem je snížit váhu redukcí tuků při zachování svalů, a to dlouhodobě a bez jo-jo efektu.

Komplexní dietní program It’s my life!, který představuje revoluci v oblasti hubnutí.

Pomoc při snížení váhy zdravě, kontrolovaně, natrvalo a bez hladovění.

Program It´s my life! nabízí chutná jídla, viditelné výsledky a radost z hubnutí.

Maják ve stáří. Služby pro seniory: - doprovod k lékaři, na úřady - pomoc s péčí o domácnost - procházky, předčítání.

Služby: - koučování - dopravně psychologické vyšetření řidičů - vyšetření uchazečů o zbrojní průkaz - psychodiagnostická vyšetření.

Neurologická ambulance: - neurologie - EEG - akupunktura - rehabilitace i dětská.

Interní a cévní ambulance. Diagnostika a léčba onemocnění tepen, žil, mízního systému a vnitřních chorob Estetické zákroky.

Zdravotnické zařízení, služby: - imunologická a alergologická ambulance Laboratoř.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -dětská kardiologická ambulance.

Společnost STARLIFE je soukromou společností, která je producentem a výhradním prodejcem produktů špičkové kvality. Sídlo společnosti je v Hostivici. Na světový trh MLM společnost vstoupila v roce 1992. Většina produktů vychází z poznatků staré čínské a tibetské medicíny a nejnovějších poznatků lékařské vědy.

Klinika celostní medicíny -biorezonance -odvykání kouření -migréna -deprese -žaludeční potíže

Centrum prevence a léčby alergií a poruch imunity. Ambulance: Křižíkova 75 Tel.: 223 013 898 Křižíkova 109 Tel.: 224 829 052 Laboratoř: Příjem tel.:222 311 317 Laboratoř humorální imunity: Tel.: +420 222 317 816 Laboratoř buněčné imunity: Tel.: +420 222 311 309 Laboratoř serologie-virologie: Tel.: +420 222 311 317