Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Homeopatická poradna Provozuji homeopatickou poradnu. Nabízím homeopatii, kineziologii, Bachovu květovou terapii. Poskytuji koučink pro osobní rozvoj v soukromém i profesním životě. Provádím konzultace také po telefonu či skypu. Pořádám kurzy Domácí homeopatie.

Služby: - terapie EFT - terapie Matrix reimprinting.

Alternativní medicína, rekonektivní léčba, channelingové regrese. Poradenství, nalezení a řešení příčin fyzických a psychických potíží, práce na dálku i v cizině.

Wellness programy v oblasti dietologie, cvičení, relaxace, krásy a image. Stravou ke zdraví - výživové poradenství, laboratorní testování, konzultace, diety, hubnutí, online úprava jídelníčku, poradna, pomoc s nalezením vhodných doplňků stravy. Pohyb je lék - kondice, redukce, rehabilitace, osobní či skupinové trenérství, všeobecná sportovní ...

Ambulance kardiologie, angiologie, interního a sportovního lékařství.

Křišťálové léčení - léčebná terapie pomocí křišťálů. Léčebné terapie. Energetické léčení. Masáže Ayurvédské. Muzikoterapie. Diagnostika nemocí. Konzultace.

Zdravotnictví, privátní ambulance: -klinická logopedie.

Praktický lékař pro dospělé, vstupní, periodické, výstupní prohlídky zaměstnanců firem, očkovací centrum. Korektivní dermatologie, aplikace botulotoxinu ( omezení tvorby vrásek, omezení pocení), dermálních výplní, podpora růstu vlasů.

Harmonyum - bio metafyzická léčba (kvantovým polem). Čínská medicína - diagnostika, dietetika, léčení bylinami a čínskými houbami, cínská akupresurní masáž Epigenetika. Psychoterapie - partnerské a osobní problémy Biodynamické masáže. Výklad karet.

Soukromá oční klinika: -operace očí, oči -laserové operace dětí -dioptrické vady -léčba sítnice a sklivce -OCT vyšetření -plastická operace víček -operace šedého zákalu -korekce -nelaserové operace čočky -odstraňování očních vad -femtosekundový laser VisuMax -implantace čoček Staar Visian ICL -žlutá čočka Acrysof zdarma. Doživotní ...