Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Léčení pomocí energie vycházející z rukou léčitele léčení dotekem - detekce geopatogenních zón - přednášky na téma - léčení pomocí energie, která vychází z rukou léčitele - problematika detekce geopatických zón.

Alternativní centrum: - terapie, konzultace - kurzy - cesty na bosenské pyramidy - pobyt v pyramidě - výroba domácích pyramid - focení aury a diagnostika čaker - harmonizace prostoru - společenské a meditační aktivity.

Odborný ženský lékař. Gynekologie.

Zdravotnictví: -privátní ženský lékař -gynekologie, gynekologická ambulance. Ordinace Nábřeží 971, Luhačovice 763 26 Út 8-16, St. 13-16, Pá 8-12 Ordinace Náměstí T. G. Masaryka 1325, Vizovice Po 12-17, St. 7.30-11, Čt. 8-12

Gynekologická ambulance. Další pracoviště: Chmelová 2920/6 106 00 Praha 10 tel. 272 652 201 e-mail: chmelova@gynkrup.cz Mladoboleslavska 514 190 17 Praha 9 tel. 602 220 120 e-mail: vinor@gynkrup.cz

Gastroenterologická klinika: - kapslová endoskopie.

Služby: - psychologická diagnostika - průzkumy - firemní vzdělávání

Služby: - odhalování příčin zdravotních problémů - pomoc při akutních bolestech - migrény, záda, páteř, klouby, po úrazech - řešíme psychické problémy, deprese, fóbie pomoc při závislostech, strachu různého původu - energetické čištění domu od stresu po rozvodu, rodinné krize, nahromaděné obavy - vyhledávání a eliminace ...

Kineziologie - kraniosakrální terapie osteopatie - terapie pomocí uvolňování mozkomíšního moku, při migréne, menstruaci, po úrazech, vhodné pro starší osoby, pro osoby, které nemohou cvičit a potřebují to - rekonektivní léčení - ATTRACTOR FIELD TECHNIQUES při odhalení problému dochází k vyčištění akupunkturními body přes zvuk - ONE BRAIN.

Interní a revmatologická ordinace.

Gynekologická ordinace. Soukormá ordinace-lékař: -gynekologie -sexuologie.

Lady studio - poradenství životního stylu: - hubnutí bez jo-jo efektu - komplexní výživové poradenství - doplnění živin a regenerace organismu - nárůst svalové hmoty.