Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Klinika: - léčba nemocí konečníku - hemeroidy, hemoroidy

Relaxační centrum: - individuální edukační poradenství v oblasti klasické homeopatie a homeoterapie - terapie Reiki, energetické esence rainbow - reiki, zasvěcení, kurzy sebevzdělávání - motýlí terapie (metamorfní technika) - analýza složení těla, odkyselení organismu, hubnutí bez hladovění.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Ordinace praktického lékaře pro dospělé. Dětský a dorostový lékař, pediatr. Gynekologie. Interní ambulance. Psychiatrická ambulance.

Gynekologická ordinace. MUDr. Eva Dřímalová - Pláničková tel.: 734 280 040 MUDr. Michaela Blažková tel.: 734 421 836 MUDr. Martin Smažinka

Gynekologická ambulance. Ordinace: Francouzská tř. 4 tel.: 378 014 353

Diagnostika neurologických onemocnění - neurologická léčba, rehabilitace.

Psychiatrická ordinace zejména pro děti a dorost.

Lékařka. Ordinace pro dětskou a dospělou psychiatrii.

Ordinace, ambulance: - gynekologie Další ordinace: Dolní Bělá 162 tel. 373 394 364 Manětín 220 tel. 373 392 480 Kozolupy 30 tel. 774 560 224

Soukromá oční ambulance, oční optika. Kompletní oční vyšetření zraku

Služby: - gastroenterologie - léčba chorob zažívacího ústrojí - kolonoskopie.

Služby: - poradenství o zdravém životním stylu

Výklad karet - numerologie REIKI - FENG ŠUEJ - spirituální léčení.

Služby: Biorezonance - BICOM OPTIMA: -odvykání kouření, antinikotin centrum, diagnostika a podpůrné působení u různých zdravotních potíží, u alergií, bolestí, po úrazech, při virových, bakteriálních, plísňových a parazitárních onemocněních, u bolestí zad a migrén, u alergií, atopického ekzému, podporuje detoxikaci, aj. Bowen ...

Kineziologie Poradenství - stresy - fóbie - závislost - deprese - dyslexie - nadváha - anorexie - mezilidské vztahy - problémy se sexualitou a početím.

Ordinace: - gynekologie Pracoviště Terezín: B. Němcové 36 tel.: 774 732 540

Relaxační studio Pohoda: - poradna pro rozvoj osobnosti - poradenství pro duchovního zdraví - celostní medicína - reiki - čištění čaker - masáže.

Činnost: - všeobecná chirurgie - úrazová chirurgie - plastická chirurgie - estetická chirurgie - kosmetická chirurgie - liposukce ultrazvukem