Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Operace šedého zákalu bez čekací doby. Další výkony na předním i zadním segmentu oka a výkony estetické chirurgie. Poskytujeme komplexní oční vyšetření vč. specializovaných vyšetření pro zelený zákal, sítnicová onemocnění i neurogenní poruchy. Ambulantní centrum pro choroby hlavy a krku. Vysoce specializované pracoviště sdružuje: - ...

Činnost: - řízená a kontrolovaná detoxikace podle MUDr. Jonáše - Poradenství v oblasti detoxikace, výživy a zdravého životního stylu - Masáže, jemné techniky a uvolňování kloubních blokád

Služby: - esoterika - práce s energiemi - reiki.

Gynekologická ambulance. Další ordinace Palackého 165 tel. 469 638 923 ordinace-palackého@gynambchrudim.cz

Estetická a laserová dermatologie - léčba kožních onemocnění.

Ordinace, služby: - gynekologie - centrum onkologické prevence tel.: tel. 384 376 451 - laboratoř gynekologické cytologie

Gynekologická ordinace. MUDr. Bc. Petr Hossner, MBA MUDr. Ilona Spudichová MUDr. Radek Kochlöfl MUDr. Zuzana Vejběrová

Interní ambulance v rámci Nemocnice Mariánské Lázně.

Činnost: - alternativní medicína - harmonizace těla.

Činnost: - klasická čínská medicína - kosmologie - FENG SHUI.

Odborný lékař - Neurologie - elektromyografie Hradecká Poliklinika III

Lékařské estetické a laserové centrum - omlazovací procedury - formování postavy - kosmetika.

Privátní klinika - zubní ordinace - estetická medicína - ortopedie.

Gynekologická ambulance. MUDr.Ludmila Boudyšová MUDr.Luděk Boudyš

Gynekologická ambulance. Další ordinace: Čsl. Legií 125 Třebechovice pod Orebem tel. 774 451 435

Zdravotnické zařízení - centrum žilní chirurgie.

ORL ambulance pro dospělé a děti Komplexní ORL péče a diagnostika. Endoskopické vyšetření nosu, nosohltanu, dutiny ústní, hltanu a hrtanu. Diagnostika a léčba poruch sluchu.