Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Oční ordinace MUDr. Daniely Rybářové.

Homeopatická poradna Interní ordinace Praktický a tělovýchovný lékař

Psychoterapeutické a speciálně pedagogické poradenství - logopedie - psychoterapie.

K dispozici je gynekologické, porodnické a pediatrické oddělení. Nabízíme: - předporodní kurzy - novorozenecké kurzy - 3D ultrazvuk

Ústav lékařské kosmetiky: - korektivní dermatologie - epilační laser - cévní laser - kosmetické služby - dekorativní hypoalergenní kosmetika.

Ústav hematologie a krevní transfuze v Praze představuje unikátní spojení výzkumu (šesti výzkumných oddělení) s klinikou (čtyři oddělení) a s vysoce nadstandardní specializovanou transfuziologickou částí (4 oddělení).

Dermatovenerologická ambulance Podbořany s.r.o. Diagnostika, léčeba a preventivní péče kožních a pohlavních chorob.

Poliklinika. Soukromé zdravotnické zařízení.

Ambulantní neurologické a neurofyziologické zařízení

Institut zdraví a krásy – poradenství jako alternativní medicína, kosmetika, formování těla, detoxikace, masáže, nehtový design a další. Institut zdraví a krásy nabízí svým zákazníkům ucelený systém pro zdraví v oblasti odborného poradenství i komplexní péči v celé škále standardních postupů celostní medicíny, prověřené léčebnými postupy ...

Provoz ortopedické ambulance. Poradna pro poranění kolenního kloubu. Provádění artroskopických operací.

Centrum prevence se zaměřením na neinvazivní diagnostiku zdravotního stavu pacienta.

Gynekologické centrum. Gyncentrum: - komplexní gynekologická a ultrazvuková vyšetření na jednom místě - komplexní péče o těhotné, včetně všech UZ screeningů. Centrum léčby neplodnosti. Plastická chirurgie. Kosmetické služby. Masáže, masérské služby: - masáže zad - baňková masáž - reflexní masáž nohou - masáž v těhotenství. ...