Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Oční optika. Karlovo náměstí 22 Kolín tel: 321721888 Oční optika. Obecní dvůr 311 Kolín tel: 321678131 Soukromá oční ambulance Obecní dvůr 311 Kolín MUDr. E. Musilová tel.: 321 715 515 MUDr. I. Konopáčová tel.: 321 678 134

Přírodní léčivá energie. Učení Usui Reiki a Shamballa.

Zdravotnická dopravní služba: -sanitní doprava -přeprava pacientů

Rehabilitační centrum. Služby: -elektroléčba. -léčebná tělesná výchova. -reflexní masáže. -Floating-speciální vodoléčba. MUDr. Uhlířová - neurologická ordinace.

Neurologická ordinace Rehabilitační ordinace Infůzní léčba Akupunktura Psychosomatika

Specializovaná screeningová pracoviště nabízí ultrazvukové a mamografické vyšetření, prevence nádoru prsu.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Poliklinika. Ambulantní chirurgie. Ambulantní interna. Soukromá poliklinika. Ambulatní ordinace: - radiodiagnostika - ostatní oddělení léčebné péče - ortopedie - rehabilitační a fyzikální medicína.

Chirurgická ambulance. Mammologická ambulance.

Kyneziologická poradna se zaměřením na One Brain metodu a dyslexii.

E-shop - byliny a bylinné směsi - tablety - extrakty Konzultační centrum Dr. ZHENG - čínská medicína, specializace na kožní problémy

Hledáte gynekologickou ordinaci v Praze? Pro Gyn s.r.o. je zde pro Vás. V naší ordinaci klademe velký důraz na individuální přístup ke každé klientce, pečlivý rozbor jejích potíží, detailní vyšetření a léčbu s využitím nejnovějších poznatků v oboru a metod klinické medicíny. Zásadní význam přikládáme komplexní preventivní péči včetně včasné ...

Tradiční čínská medicína - duchovní rozvoj osobnosti Alternativní medicína Masáže, baňkování

Zdravotnické zařízení poskytující péči o urologická a andrologická onemocnění.

Služby: -homeopatie -biorezonance -harmonizace akutních i chronických stavů (astma, alergie, terapie, masáže, homeopatie)

Sanitní služby Transport sanitním vozem po celé republice, včetně zahraničí pro samoplátce cena stanovena na 10KČ/1 KM, jinak platbu provede příslušná zdravotní pojišťovna po předložení příkazu k transportu

Dům zdraví -praktický, dětský lékař -ORL -zubní lékař -gynekolog -dermatovenerologická (kožní) ambulance -chirurgické oddělení -diabetologická a revmatologická ambulance -ortopedické oddělení, laser -neurologie -interní ambulance.