Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Služby: - psychologická poradna - dopravně psychologické vyšetření

Nabízím řešení psychických a fyzických obtíží. Pracuji s kineziologickou metodou One Brain - kineziologie a metodou Spinal Touch - masáže. Metoda One Brain pracuje s Vaším podvědomím, kde se snažíme vyhledat příčiny stresu nebo faktory, které působí obtíže a tyto příčiny jsou posléze odblokovány. Nabízím pomoc při: dyslexie, dysgrafie a ...

Poskytování poradenství v oblasti zdravé výživy a hubnutí. Nabídka měření analýzy složení těla. Provozovny: - Olomouc, Purkyňova 21 - Ostrava, Slavíkova 6168 - Šternberk, Litovel.

Alternativní medicína Generologie, byliny a čaje. Prodej léčivých rostlin. Bezdotykové a dotykové srovnání organizmu, Přírodní léčba alergií. Meditace a vizualizace

Odborný lékař rehabilitační a fyzikální medicíny

Předporodní kurzy Plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku Laktační poradenství

Gynekologie. Plastická a estetická chirurgie. Jednodenní chirurgie. ORL - nosní, ušní, krční.

Služby - fytoterapeutická bylinná poradna - léčitel, bylinkář Prodej, e-shop - bylinné čaje - přírodní léčivá kosmetika

Odborné poradenství a konzultace v oblasti přírodní medicíny: - fytoterapie - aromaterapie - apiterapie (léčba včelími produkty) - Bachovy esence Jóga (kurzy, soukromé lekce, jóga u moře) Wellness pobyty Lektorská činnost (semináře, přednášky, workshopy)

Služby - sociální, sociologické a psychologické poradenství - systemická, intergrativní a rodinná psychoterapie

Ordinace, lékař: - alergologie - imunologie ORDINACE ČESKÁ LÍPA: Purkyňova 1849 tel.: 487 954 992

Nestátní zdravotnické zařízení: -centrum asistované reprodukce. -plastická, estetická chirurgie. -gynekologie. -jednodenní chirurgie.

Služby: - dula - kurzy pro nastávající rodiče - kurzy pro těhotné - konzultace v těhotenství - doprovod k porodu - porodní pohotovost - poporodní péče

Gynekologická ambulance. Uvedeno na www.gynekologie-u-zubra.cz