Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Nemocnice s poliklinikou. Pohotovost dospělí: tel.: 487 954 184, 487 954 180 Pohotovost dětská: tel.: 487 954 520

Specializovaná poradna při poruchu příjmu potravy.

Poradna civilizačních chorob MUDr.Karka Erbena. Detoxikační poradna. Měření F-csan 3, Quantum, Zapper. Parazitální a mikrobiální zátěže. Nabízíme široké spektrum neinvazivních estetických zákroků. Provádíme laserové a IPL depilace, cukrové depilace, neinvazivní liposukce. Redukce celulitídy, lymfodrenáže. Využíváme pouze nejmodernější techniku.

Zdravotnické zařízení Ortopedie - traumatologie - revmatologie Praktický lékař Léčebná rehabilitace - fyziatrie - masáže, léčebný tělocvik a rekondiční aktivity

Léčebný ústav: . LDN - rehabilitace - chirurgie - interna - ortopedie

Principy celostního myšlení Praktické využití v oblastech vědy, medicíny, pedagogiky, filosofie i náboženství.

Ortopedie a traumatologie. Privátní lékař.

Pracoviště alergologie a klinické imunologie.

Služby: - zubní laboratoř - zubní technik

Dermatologické a laserové centrum: -kožní ordinace -laserové centrum - laserové depilace, mezoterapie, biostimulace pleti, ošetření akné, vrásky, rejuvenace, botox, výplňové materiály.

Centrum pro dítě a rodinu. Ordinace dětské psychiatrie a provoz centra pro dítě a rodinu.

Terapie: - diagnostická kineziologie - metoda ONE BRAIN Prodej: - léčebné produkty čínské medicíny

Zdravotnické zařízení, ordinace: Foniatrická ordinace: tel.: 233 371 985 Audiologie: tel: 233 374 301 Logopedická ordinace: tel.: 233 381 638 Otoplastická laboratoř: tel.: 233 371 703

Psychologická ordinace -klinický psycholog

Odborný lékař: - ušní, nosní, krční, ORL - foniatrie - audiologie, sluchadla.