Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Příprava na porod - porodní asistence

BcD Clinic poskytuje léčbu a komplexní péči v oboru cévní a estetické medicíny. BcD Clinic nabízí také léčbu a prevenci varixů (křečových žil) a hemeroidů. Zabýváme se také odstraněním křečových žil.

Ordinace ženského lékaře-gynekolog. Ordinační hodiny: - Út 12 - 16 - Čt 6 - 11.30. Další ordinace: - Rybářská 12, 74601 Opava - tel: 553 611 198 - Po 6, 30 - 11, 11.30 - 15.30 - St 11 - 17 - Pá 6.30 - 12.

Gynekologická ordinace. Další ordinace: - Zámecká 206, Neplachovice - tel. 553 662 332.

Středisko sociálních služeb - pečovatelské služby dovoz, donáška a ohřátí obědů, nákupy, pochůzky, doprovody k lékaři

Poradenství v oblasti hubnutí - sestavování hubnoucího plánu na míru - hubnutí - jídelníček - sport - kosmetika

Psychoterapie, psychologická poradna, partnerské poradenství, vyšetření úrovně paměti a pozornosti, psychodiagnostika, psychologické vyšetření k žádosti o invalidní důchod

Léčitelství, poradenství - společenské vědy - rozvoj osobnosti

Psychosociální, rodinné a výchovné poradenství, podpora osobního růstu, vědomého pěstování rodinných vztahů, podpora intuitivního rodičovství Kurzy šátkování v domácím prostředí maminky a miminka Prodej a půjčení českých pevných šátků ŠaNaMi

Klinická psychologie - psychoterapie Rehabilitace - wellnes masáže

Klinika plastické chirurgie. Specializujeme se zejména na miniinvazivní plastické a estetické výkony, které splňují požadavek představy metody Walk In - Walk Out. Na naši klinice se provádí celá škála klasických estetických výkonů, jejichž bohatý výčet je uveden v levém menu.

- psychoterapie - poradna pro rozvoj osobnosti, péče o duševní zdraví

Máte nějaký kožní problém, nebo potřebujete radu dermatologa? MUDr. Milka Melešová provozuje dermatologickou ordinaci. Specializujeme se na následky křečových žil a atopický ekzém.

Poradenství v oblasti kineziologie a přírodního léčitelství