Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Kosmetika Ordinace korektivní dermatologie a kosmetika

Služby: - měření složek životních a pracovních podmínek a výrobků - sledování ukazatelů zdravotního stavu obyvatelstva - provádění očkování.

Homeopatická léčba lidí a zvířat. Homeopatická poradna

Zdravotnictví: - ordinace soukromého lékaře - specialista v oboru alergologie. Služby: - diagnostika a léčba alergických onemocnění, autoimunních chorob, imunodeficitů a dalších jiných poruch. Klinická logopedie: - diagnostika a náprava vad řeči.

Zdravotní klinika. Centrum zdravého hubnutí: - komplexní vyšetření - nezávazné konzultace - analýza složení těla - měření krevního tlaku a pulzu - přednášky a publikace. Estetické programy: - program na hubnutí a úpravu výživových zvyklostí kombinací medicíny a nových poznatků z výživy: - pro každého, kdo chce vypadat ...

Hypnotizér PhDr. Jiří Zíka - léčení hypnózou, výcvik hypnotizérů. Léčení hypnózou, výcvik hypnotizérů. Chci se léčit hypnózou a naučit se hypnózu.

Poskytování ambulantní zdravotní péče se specializací na řešení kožních problémů..

Léčba komplexní problematiky ušních, nosních a krčních onemocnění včetně diagnostiky přednádorových a nádorových stavů, poruchy spánku a chrápání. ORL ordinace..

Interní a diabetologická ambulance. Další: - Míru 355, 790 70 Javorník, tel. 584 440 219.

Jsme tu od toho, abychom pomohli těm, s nimiž si klasická medicína či diagnostika již nevěděly rady. Pomocí biorezonance provedeme kompletní scan vašeho organismu a zjistíme, kde se stala chyba.

Péče o rodinu a domácnost Pečovatelská služba - senioři

Hledáte psychiatrickou ambulanci pro dospělé či děti v okrese Mladá Boleslav? Kontaktujte nás! Poskytujeme komplexní psychiatrickou péči pro dospělé, děti a dorost. V rámci psychiatrické péče provádíme fototerapii lampou HappyLite pro léčbu sezónních depresí nebo poruch spánku. V oblasti dětské a dorostové psychiatrie léčíme veškerá spektra ...