Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Neurologická ambulance pro dospělé. Odborný lékař v oboru neurologie.

Oddělení pracovního a preventivního lékařství. Služby: - posuzování a uznávání nemocí z povolání a úrazů - pracovně lékařská činnost (dříve závodní preventivní péče).

Ordinace, ambulance očního lékaře - oftalmologie. Vyšetření zraku. Diagnostika očních vad. Aplikace kontaktních čoček.

Oftalmologie. Ordinace očního lékaře. Vyšetření zraku, diagnostika očních vad. Aplikace kontaktních čoček.

Oftalmologie. Ordinace očního lékaře. Vyšetření zraku, diagnostika očních vad. Aplikace kontaktních čoček.

Interní ambulance Revmatologická ambulance.

Dopravní zdravotní služba. Soukromá automobilová přeprava, doprava pacientů: - raněných, nemocných a rodiček.

Přednášky k tématům Tibetská medicína TIENS - detoxikační medicína podle MUDr. JONÁŠE - diagnostika toxických zátěží organismukompletní návod na detoxikaci a vyživení organismu - informace o - účinnosti preparátů - stavu cholesterolu ve vašem těle - stavu kosterního aparátu, nehrozí - li ...

Gynekologická ordinace. Soukromá ambulance ženského lékaře: - gynekologická a onkologická prevence - léčba sterility - ultrazvukové vyšetření - očkování proti HPV - zavádíme nitroděložní tělíska - péče o těhotné, prenatální péče - hormonální poradenství. Zdravotnictví. Provádění: - malé gynekologické výkony v nemocnici ...

Oční ambulance. Optika. Služby: - aplikace kontaktních čoček - poradenství před laserovým zákrokem.

Zdravotnictví. Ambulance pro kožní a pohlavní choroby. Korektivní a estetická dermatologie. Laserové terapie.