Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Soukromá ordinace odborného lékaře v oboru ušní, nosní a krční, ORL.

Zdravotnictví. Urologická ambulance: - preventivní prohlídky - ambulantní zákroky. Soukromá ordinace odborného lékaře v oboru urologie. Ordinace Sušice, Kostelní 71/I: - ordinační doba: pá 8-17 tel.: 376526623.

Dětské oční centrum Kukátko v Praze je moderní pracoviště poskytující komplexní a vysoce kvalitní léčbu očí Vašich dětí. Vyšetření i vlastní léčba očí bude díky pirátské výzdobě celého centra, vybavené dětské herničce i přístupu našeho personálu pro Vaše děti radostí. Objednáme Vás ihned. Specializovaná dětská oční ambulance nabízí ...

Ženský lékař. Gynekologická ordinace: - preventivní prohlídky - léčení gynekologických onemocnění - konzultace v oblasti antikoncepce, přechodu i onkologie - těhotenská poradna - ultrazvuková vyšetření - LBC cytologické vyšetření buněk děložního čípku pomocí odběru do tekutého média.

Zabýváme se prodejem a distribucí sluchadel Siemens a značkového příslušenství. V sídle firmy provozujeme také sluchové centrum. Zde provádíme vyšetření sluchu a poskytujeme poradenství v oblasti korekce sluchových vad. Provádíme rovněž záruční a pozáruční servis sluchadel Siemens. Otvírací doba sluchového centra: Po: 8:00-11:30 Út: ...

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Zdravotnictví, lékař: -radiodiagnostika -ultrazvuk -rentgen

Zdravotnictví: - psychiatrická ordinace - odborný lékař v oboru psychiatrie.

Služby: -terapie -kraniosakrální osteopatie -pořádání kurzů -vyšetření mobility.

Ordinace lékaře v oboru neurologie, neurologická ambulance.

Zdravotnictví: - kožní ambulance pro děti i dospělé, dermatologie. Prodej: - léčebná a klasická kosmetika.

ODVYKÁNÍ KOUŘENÍ - jak přestat kouřit a nekouřit - centra biorezonance pro odvykání kouření cigaret přístrojem BiCOM: Brno, Břeclav, Hodonín. Odvykání kouření je lehké - přestat kouřit metodou biorezonance pomocí přístroje Bicom je snadné! Biorezonance je zde pro kuřáky! Pokud přestanete kouřit, tělo se ocitá v nikotinovém hladu a dostaví se silná ...

Rekonektivní léčení - RECONNECTION - RECONNECTIVE HEALING.

Psychologické poradenství - psychologické testy pro řidiče

Osobní trenérka fitness Pořádání - školící akce Poskytování - psychologické poradenství pro sportovce

Psychologické poradenství - psychoterapie