Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Zdravotnictví. Interní a diabetologická ambulance, ordinace. Odborný lékař, specialista: - vnitřní lékařství a diabetolog. Interní, internista a diabetologický lékař.

Praktický lékař pro dospělé a gynekolog.

Zlínská Poliklinika. Lékárna Benu s.r.o. Privátní praxe: -praktický lékař pro dospělé: -MUDr.Moravec Tomáš, tel.:577645222 MUDr.Černá Anna, tel.:577645236 MUDr.Chmelařová Barbora, tel.:577645220 MUDr.Maděrová Alena, tel.:577645221 MUDr.Ganzarová Miroslava, tel.:577645224 -dětský lékař, pediatrie: -MUDr.Fišerová ...

Samostatná ordinace ORL a foniatrie. Ambulantní péče v oboru ORL a foniatrie.

Psychiatrická ordinace PRO děti a dospělé

Praktický lékař gynekolog. Gynekologická ordinace. Ordinace ženského lékaře a dětské gynekologie.

Poskytuje - komplexní léčbu alternativními celostními metodami homeopatie, EAV a akupunktura

Odborný lékař: - gynekolog - ženský lékař, lékařka.

Centrum korektivní a estetické dermatologie: - lékařský chemické peeling - laserové gelové masky - led světelná terapie - oxygenoterapie - vacupress.

Psychiatrická ambulance Sexuologická ambulance