Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gynekologicko - porodnická ordinace

Diaporadna - péče o dospělé nemocné všech typů diabetu ve všech fázích onemocnění - léčba diabetu tabletami, inzulinem i inzulinovou pumpou - léčba přidružených interních chorob - dispenzarizace rizikových stavů pro diabetes mellitus - vyšetření těhotných s podezřením na cukrovku v těhotenství - léčba hyperlipidemie i ...

Nabízíme zdravé hubnutí bez pocitu hladu, pod odborným dohledem. Měření přístrojem TANITA (měření kostní hmoty, svalové hmoty, tuků v celém těle i dolních a horních končetinách). Zjištění Metabolického věku, denní příjem kcal nebo kJ, testujeme překyselení organismu. Pomůžeme Vám zdravě detoxikovat organismus nebo Vám uděláme rozbor jídelníčku.

Potřebujete pro svého blízkého doma odborné zdravotní služby jako pravidelnou aplikaci injekcí, ošetřování ran nebo rehabilitaci? Obraťte se v Jindřichově Hradci s důvěrou na naše služby. Provádíme i komplexní hospicovou péči (péče o umírající). Zajišťujeme zápůjčky zdravotnických potřeb. Domácí zdravotní péče je odborná zdravotní péče ...

Provoz angiologické ambulance a cévní poradny.

Služby: - zjištění zdravotních problémů a jejich příčin z oční duhovky - poradenství a návrhy řešení pro děti i dospělé.

Privátní chirurgická klinika. Nejlepší služby v oboru chirurgie, sportovní traumatologie, ortopedie a plastické chirurgie. Představujeme vám soukromou chirurgickou kliniku, která byla založena v r. 2002 jako sanatorium "jednodenní péče", které využívá teamového spojení prestižních lékařů - specialistů z různých chirurgických oborů, aby ...

INDIVIDUÁLNÍ PROGRAM ŠETRNÉHO SNIŽOVÁNÍ NADVÁHY BEZ HLADOVĚNÍ.

Dopravní zdravotní služba, provozování nestátního zdravotnického zařízení (doprava raněných, nemocných a rodiček) do a ze zdravotních zařízení po celé ČR a Evropy.

Poradenství v oblasti životního stylu.