Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Naše antinikotinové centrum vám pomůže od závislosti pomocí přistroje BICOM. Umíme vám pomoci přestat kouřit, přestat být závislí na alkoholu a omezit chutě na jídlo. BICOM přispívá také k celkové harmonizaci organizmu. Můžete navštívit naše pobočky v Hradci Králové, Brně, Olomouci nebo v Ústí nad Labem.

Interna Léčebna dlouhodobě nemocných Logopedie Nemocnice Psychiatrie Psychologie Radiodiagnostika

Psychiatrická a sexuologická ordinace

Interní ambulance Revmatologická ambulance.

Dřevostavby Inženýrská činnost Architektonická činnost Stavební činnost (povrchové stavby) Fyzioterapie

Léčitel na dálku - léčení nemocí např. - epilepsie - alergie - kožní problémy - imunita včetně pomoci při HIV - AIDS - odstraňování závislostí alkohol, drogy, gamblerství.

Poradenské centrum v oblasti zdravotnictví.

Psychoterapie a klinický a dětský psycholog Mgr. Miroslava Pěslová. V psychologické poradně online, nebo v ordinaci na Praze 2 pomáhám s problémy, jako je léčba deprese, fobie, úzkosti, posttraumatická stresová porucha, závislost na alkoholu a drogách. Poskytuji služby coaching, krizová intervence, manželská poradna, psychoanalýza, léčba ...

Zdravá výživa, výživové poradenství.