Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Privátní gynekologická ambulance.

Ordinace: - ortopedický lékař. Obor: -ortopedie a traumatologie pohybového ústrojí. Poskytované služby: - ortopedie a traumatologie pohybového aparátu - ultrasonografie pohybového aparátu - termoplastické ortopedické stélky - formthotics - podologická poradna - bolesti nohou - manuální medicína - akupunktura.

Psychiatrická ambulance Sexuologická ambulance

Ambulantní péče v oboru ortopedie pro děti, dorost a dospělé včetně traumatologie.

Ortopedická a traumatologická ambulance pro děti a dorost.

Klinika Mediestetik je špičkové pracoviště skupiny zahraničních klinik estetické medicíny pyšnící se jedinečným spojením unikátní technologie, vysoce kvalifikovaného týmu předních odborníků s dlouholetou zkušeností a zahraniční praxí, individuálně poskytovaných služeb, komplexního odborného poradenství a elegantního prostředí. Mediestetik pro ...

Diabetologická ordinace Interní ordinace

Nestátní zdravotní centrum: - poradenství pro výživu a fitness - snižování nadváhy - liposukce, léčba celulitidy, masáže, hydrocolor - elektroléčba, magnetoterapie, individuální cvičení, spec. metody (Vojta, Možíšová...), rázová vlna, laser.

Nabízíme alternativní léčby a výživové poradenství.

Zabýváme se zdravým životním stylem. Zjistíme kolik máte svalů, tuku a vody v těle. Nabízíme Vám analýzu složení těla přístrojem InBody, neinvazivní vyšetření cévní průchodnosti, srdeční frekvence, stavu cév, míry stresu přístrojem Max Pulse. Nabízíme osobní trénink, výživové poradenství, sestavení jídelníčku, redukci nadváhy, tréninkový plán, ...

Zdravotnictví: -lékařka klinické psychologie, psycholožka.

Plicní ordinace. Respirační choroby.

Celostní medicína - Léčitelství, Reiki, Poradenství, Detoxikační medicína MUDr. Jonáše. Reiki kurzy - stupně 1-3b. E-shop: přírodní lékárna, detoxikační medicína Joalis, bioprodukty, dárky pro radost a jiné. Eva Šimková - Léčitelka, Reiki Mistr učitel, Terapeut Joalis, Duchovní poradce

Privátní andrologická ordinace. Léčba: - mužské neplodnosti - poruch erekce - poruch ejakulace - hormonálních poruch - operace mužských pohlavních orgánů.