Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Alergologická ordinace Praktický lékař PRO děti a dorost

Služby speciálního pedagoga se zaměřením na logopedii, poruchy učení Dětské masáže

Oční ordinace a optika Oculeus MUDr. Jana Kühnelová - Popovská K Nemocnici 2306 Kladno 312 240 566, 312 615 109 Oční ordinace -komplexni oční péče pro děti i dospělé - nabízíme vyšetření na těchto přístrojích: OCT - optická koherentní tomografie - CT OKA anomaloskop - vyšetření barevného vidění Perimetr - vyšetření zorného ...

Mezinárodní asistenční služba Výjezdy lékařů po Praze

Kardiologická ordinace se zaměřením na vysoký krevní tlak, poruchy srdečního rytmu, chlopenní vady, funkční testy, resp. konservativní kardiologii v návaznosti na špičková pražská pracoviště.

Kurzy - Poznej sám sebe - Chození po uhlíkách - Reiki Alternativní medicína Masáže

Hlavní báňská záchranná stanice Praha byla zřízena k 1. 1. 2006 transformací Závodní báňské záchranné stanice Praha. Úkolem báňské záchranné služby je provádět práce a rychlé a účinné zásahy k záchraně lidských životů a majetku při haváriích včetně poskytování první pomocí v podzemí, zdolávání havárií a odstraňování následků havárií. Kromě ...

Fitness consultant a osobní trenér. Dietolog: -nutriční specialista, výživové poradenství -poradenství v oblasti životosprávy, sportu a tělovýchovy -sestavování individuálních dietních, posilovacích a kondičních programů na základě 50ti letého výzkumu, klinických a lékařských studií.

Nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní odbornou zdravotní domácí péči 24 hodin denně. Péče o nemocné a propuštěné z nemocnice. Kontrola zdravotního stavu. Rehabilitace po mozkové příhodě, operaci, úrazu. Péče o diabetiky. Fyzickou a psychickou aktivizaci klienta. Nácvik aplikace inzulínu. Aplikace léků a ...