Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Zdravotnictví: -chirurgická ambulance + laserová terapie -traumatologie -estetická chirurgie. -trvalé odstranění drobných žilek na nohou a obličeji hemagiomů po celém těle Další ordinace: -Valašské Klobouky, Krátká 798 tel. 577042131, 602716515.

Nemocnice. -ortopedie -urologie -ušní, nosní krční -dětský lékař -gynekologie -chirurgie -neurologie -interna -infekční -ARO.

Soukromá ordinace: -kožní, dermatovenerologie -léčebná kosmetika.

Provoz nemocnice s poliklinikou. II. Interní klinika: - Dermatovenerologická klinika - Infekční klinika - Klinika TRN - Otorhinolaryngologická klinika - Urologická klinika. Oddělení: - Anesteziologicko-resuscitační oddělení - Chirurgické oddělení - Interní oddělení - Oddělení epidemiologie - Oddělení geriatrie - Oddělení ...

Centrum reprodukční medicíny. Gynekologie a porodnictví. Předpokladem poskytování péče na špičkové úrovni je vybavení nejmodernější technikou. Základem kvalitního servisu je dostatek času na každou kontrolu umožňující důkladně probrat veškeré potíže a podrobně vysvětlit navrhované léčebné postupy. Nabídka ordinačních hodin se snaží ...

Doc. MUDr. Ivo Mařík, CSc. ortoped, pediatr. Specializovaná klinicko-radiologická diagnostika a léčba vrozených a získaných vad pohybového aparátu pacientů z celé ČR včetně:

AMBULANCE MEDITRANS s. r. o. byla založena v roce 1991. Zabezpečuje svoje služby na území České a Slovenské republiky /SOS MEDITRANS SLOVAKIA/. Naše služby: - zdravotnická záchranná služba - mezinemocniční transfery za podmínek neodkladné péče - transporty speciálními leteckými prostředky za podmínek neodkladné péče - přeprava ...

Privátní gynekologická ordinace: -praktická ženská lékařka.

Soukromé zdravotnické zařízení poskytující odbornou zdravotní péči kvalifikovaných zdravotních sester přímo v domácnosti pacienta. Domácí zdravotní péče (neboli Home Care): - udržuje rodinu pohromadě i v době nemoci, léčení v nemocnici či v LDN se omezuje pouze na případy, kdy léčba doma není možná - zlepšuje psychický stav nemocných, ...

Zdravotnictví. Ordinace: - psychiatrický lékař - psychiatrická, psychologická ambulance.

Chirurgická ambulance a poradna pro sportovce: -komplexní léčba a péče o sportovce -ošetření úrazů, konzultační a poradenská činnost v oblastech regenerace, rehabilitace a vyživy sportovce -komplexní vyšetření a péče o pohybový aparát - spolupráce rehabilitačního lékaře, ortopeda, chirurga, fyzioterapeuta a ...

Klinika jednodenní chirurgie, urologie, ortopedie, ORL, gynekologie a estetická chirurgie. Provádíme facelift, operace víček, boltců, nosu, rtů, břicha. Modelace, zvětšení, zmenšení prsou. Liposukce. Nabízíme odstranění kožních výrůstků a znamének.

PROFIMED CLINIQ s.r.o. je specializované nestátní zdravotní zařízení v centru Prahy zajišťující ambulantní léčbu hemeroidů i ostatních onemocnění konečníku.

Hradecký spolek neslyšících. Zdravotní pomoc.

Fyziatricko-rehabilitační ambulance: - fyziatrie, rehabilitace - akupunktura - vysokovýkonový laser.

Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Urologická ordinace. Uroonkologie. Ordinace ambulantního specialisty-urologa. Kompletní diagnostika: -sonografie, endoskopie, urodymamické vyšetření Operační léčba dospělých i dětí. Andrologická poradna.