Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje - územní odbor Šumperk. Přeprava nemocných sanitkami.

Zdravotnictví: -otorinolaryngologie, ORL -oborný lékař nosní, ušní, krční. Po 7:30-12, 13-15 Út 7:30-13 St 10-12, 13-17 Čt 7:30-12, 13-17 Pá 7:30-13.

Služby, nabízí, poradna: -psychologické a psychoterapeutické -poradenství -krizová intervence -psychologická diagnostika -zpracování znaleckých posudků pro soud a policii -alternativní hlubinně psychologické a ezoterní přístupy -skupinová psychoterapie -přednášková činnost na různá témata -kurzy pro podporu ...

Soukromá kineziologická poradna: -pomoc při potížích páteře, kloubů -kožní problémy -alergie, migrény -uvolňování stresu.

Středisko dravotní péče. Lékařské ordinace různých oborů.

Poliklinika, zdravotnictví. Cévní poradna, chirurgická ordinace -Doc., MUDr. T.Suchý -ordinanční hodiny-pátek 13-17 hodin -tel.: 495404969.

Laserové centrum. Centrum estetické dermatologie. Nabídka služeb zahrnuje zákroky prováděné nejnovějšími typy laserů – např. laserová depilace, odstranění kožních výrůstků a znamének, cévních lézí, pigmentací, tetování, jizev, laserový skin resurfacing, rejuvenace či léčba akné.

Otorinolaryngolog (diagnostikuje choroby ušní, nosní a krční), privátní lékař.

Nutriční poradna Sanvita Ing. Evy Skubidové vám pomůže k dosažení optimální hmotnosti, vitality a zdraví. Nabízí profesionální výživové poradenství i účinné redukční programy a diety. Sestavuje na míru jídelníčky pro zdravé hubnutí a moderní životní styl, stravovací plány pro celé rodiny a všechny věkové kategorie.

Ordinace lékaře specialisty - alergologie. Praktický lékař alergolog pro děti a dorost.

Komplexní ambulantní služby v gynekologii a porodnictví.

Služby: -poradna podpory zdraví a zdravého životního stylu -poradenství při snižování nadváhy -screeningová vyšetření-měření celkového cholesterolu, glukozy, krevního tlaku, tělesného tuku -přednášková činnost -projekty podpory zdraví.

Nemocnice: -anestezioologické resus. odd. -centrální operační sály a centrální sterilizace -dětské odd. -gynekologicko-porodnické odd. -hemodialyzační odd. -chirurgické odd. -interní odd. -kožní odd. -neurologické odd. -oční odd. -odd. klinické biochemie -odd. lékařské mikrobiologie a imunologie -odd. nukleární ...

Činnost: - ambulance pro nemoci kožní a pohlavní

Praktický lékař gynekolog. Gynekologická ambulance (ordinace).

Ústav regenerace organizmu. Součástí kliniky jsou oddělení: - interny - kardiologie - stomatologie - plastické chirurgie. Léčba únavy, deprese a stresu.

Omlazující procedury: - Face-lifting bez skalpelu - APTOS feather lift - revoluční vyhlazení vrásek - FIBROGEN - vyhlazení vrásek - DYSPORT - omlazení kůže - PULSAR - radikální omlazení kůže - CHEMICKÝ PEELING - celkové omlazení - HYPOXI TRAINER - zdravé opálení - GOLDRUSH TANNING Estetická (plastická) chirurgie: - ...

Achillea – Kožní klinika se specializuje na kožní onemocnění a estetické problémy. Kliniku tvoří : 1. Kožní ambulance, 2. Kožní sanatorium 3. Estetická dermatologie. 1. Základem sanatoria jsou kožní ambulance, ve kterých lékaři ošetřují veškerá kožní onemocnění bez nutnosti doporučení praktického lékaře. Pacienti se telefonicky objednávají ...

Odborný lékař: - internista. Interní lékař.

Ordinace očního lékaře. Odborný lékař: - oční.