Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
ORL abulance ušní, nosní, krční pro děti i dospělé. Možnost objednání i návštěvy bez doporučení praktického lékaře.

Lékař kardiologie-MUDr.Jaroslav Šipula, CSc.. Interní a kardiologická ambulance.

Chirurgická ambulance - operační výkony. Operace kladívkové prsty - pohybové ústrojí.

Sociální služby lidem ve věku od tří let se zdravotním postižením mentálním i kombinovaným ve formě pobytových, ambulantních nebo terénních služeb. Služby: - pobytové služby sociální péče v jednom týdenním stacionáři a ve třech domovech pro osoby se zdravotním postižením - ambulantní služby ve dvou denních stacionářích - služby sociální péče ...

Ortopedie. Traumatologická ambulance. Další ordinace: - Opavská 57/35, Kravaře - tel.:553671781. Čt 13-19 hod.

Tradiční čínská medicína. Nabídka terapií tradiční čínské medicíny se zaměřením na diagnostiku, bylinnou a alternativní léčbu, akupunkturu, omlazení obličeje a redukce vrásek.

Lékař kardiologie. Kardiologická ambulance.

Odborný lékař-alergologie, imunologie pro děti i dospělé.

Ordinace klinické imunologie a alergologie.

Ordinace pro všeobecnou a plastickou chirurgii - laser centrum.

Provoz chirurgické ordinace, odborný lékař chirurgie . Zajištění sportovních prohlídek.

Činnost: - irisdiagnostika, oční diagnostika.

Nestátní zdravotnické zařízení: - praktické lékařství pro dospělé - vnitřní lékařství - výkony v oblasti myoskeletální medicíny - kardiologie - rehabilitační a fyzikální medicína.

Odborný lékař ortopedie, ortopedická ordinace.