Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Otorinolaryngologie, foniatrie. Zdravotnictví: -odborná lékařka pro choroby ušní, nosní a krční - ORL otorhinolaryngologie-vyšetření a diagnostika v oblasti horních cest dýchacích.

Interní ordinace. Ordinace interního lékaře.

Zdravotnictví: - zubní ordinace (stomatologie) - samostatná ordinace PL - stomatologa - zubař - stomatologie

Dermatovenerologická poradna. Zdravotnictví: -dermatologie, dermatoložka -kožní lékařka. Služby: -homeopatické, kosmetické poradenství -lymfodrenážní masáže -parafínové zábaly.

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE. Všeobecné zdravotnictví -zajištění zdravotní péče v zahraničí -preventivní prohlídky -očkování -pohotovostní návštěvy u pacientů doma -soukromá zdravotní doprava. SPECIALIZOVANÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE -rodinné lékařství -interní lékařství -pediatrie.

Zdravotnické zařízení. Lékaři: - Kardiologie: - MUDr. Roman Štípal, CSc. - MUDr. Vladimír Srp - MUDr. Vladimír Kaučák - Gastroenterologie: - MUDr. Jaroslav Orlík - Neurologie: - MUDr. Michal Bar, Ph.D - Prim. MUDr. Daniel Václavík - Urologie: - MUDr. Ivo Odstrčil - Revmatologie: - MUDr. Mojmír Šugárek - Praktický ...

Domov sociálních služeb. Domov pro osoby se zdravotním postižením .

Výživové poradenství Brandýs nad Labem a Praha východ. Pomoc při hubnutí, dodržování zdravého životního stylu, udržení zdraví do vysokého věku.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče. Odborný lékař, specialista, ambulance: - interní, internista - nefrologická, nefrologie - ultrazvuková diagnostika - radiodiagnostika.

Gynekologická ordinace. Odborný lékař: - ženský, gynekolog.

Odborné lékařské konzultace Preventivní vyšetření rakoviny kůže Laserové zákroky Kosmetologie Estetická medicína. LASEROVÉ ZÁKROKY Estetika obličeje a těla.

Ortopedická a úrazová ambulance.

Soukromá gynekologická ordinace.

Dermatovenerologická ambulance.

Privátní praxe. Privátní lékař. Ortopedie, ortoped.