Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Ortopedicko-traumatologická a revmatochirurgická ambulance.

Ordinace dětské endokrinologie a nefrologie.

Ordinace praktického lékaře - urolog.

Nestátní zdravotní zařízení s těmito obory a léčebným zaměřením: Imunologie a poruchy imunity, borrelióza, chlamydie, alergie, imunita, imunodeficity, potravinové intolerance, Alergologie, léčba alergie Centrum bolesti hlavy, Bolest hlavy, Migréna, Neurologie Únava, chronický únavový syndrom eplodnost, opakované potrácení Vnitřní ...

Lékařská ordinace ORL se specializací na audiometrii.

LÉKAŘSKÉ CENTRUM PEM. Privátní estetická medicína, plastická a estetická chirurgie, stomatochirurgie a gynekologie. Privátní zdravotní zařízení sdružující odborníky v oblasti kompletní odborné lékařské péče: - nezávazné konzultace, detailní analýza, doporučené metody - jednodenní chirurgie - operační postupy používané v zahraničí - ...

Zabývám se klasickou homeopatií a kontrolovanou a řízenou detoxikační medicínou MUDr. J. Jonáše