Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Interní a gastroenterologické ambulance.

Plastická chirurgie. Lékařská praxe - Plastická estetická chirurgie, veškeré spektrum kosmetických operací operace obličeje, nosu, očních víček, odstálých boltců, zvětšení a modelace prsů.

Neurologická a rehabilitační ambulance. Další ordinace: - Čs. armády 1402/6A, Hlučín, tel. 595 041 059.

Gynekologická ambulance. Pracoviště cytologické diagnostiky.

Ordinace (ambulance): - gynekologická, gynekologie a porodnictví.

Odborný lékař alergologie a imunologie. Ambulance alergologická a imunologická.

Lékařská služba: - kožní ambulance, ordinace dermatologie - estetická dermatologie - kožní choroby dospělých a dětí.

Gynekologická a porodnická ambulance.

Odborný lékař ortopedie. Ortopedická ordinace. Léčba: - nemoci pohybového ústrojí - onemocnění kostí a kloubů - chronické, akutní bolesti páteře. Vyšetření kyčlí u kojenců. Další ordinace: - Jablunkovská 1916/ 76a, Český Těšín (budova zdravotního střediska).

Odborný lékař chirurgie. Chirurgická a koloproktologická ambulance. Léčba: - hemoroidy, trhliny, záněty, polypy, svědění, pálení, krvácení z konečníku, vyšetření k vyloučení nádorů tlustého střeva, konsultace v oblasti chirurgie, především laparoskopie, onkologické chirurgie a koloproktologie.

Odborný lékař psychiatrie pro děti a dorost.

Nabízíme služby praktického lékaře, urologie, rehabilitace, závodní preventivní péče, mamografie, sonografie. Provozujeme laboratoře klinické biochemie, hematologie, imunologie, alergologie a mikrobiologie.

Patříme k největším očním klinikám v Evropě a jsme spolupracujícím pracovištěm 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. Zkušenost našeho týmu odborníků vychází z dlouhé tradice nejlepších očních univerzitních klinik Čech a Moravy, slavné pařížské kliniky Hôtel-Dieu a jedné z nejrenomovanějších amerických klinik Massachusetts, Eye and Ear Infirmary ...

Zdravotnické zařízení: - ortopedie, ortoped.

Poradenství: -psychologické -při řešení stresových situací, rodinných, studijních a jiných problémů. Nabízí: -psychologické testy pro řidiče, zbraně, rizikové pracoviště. Psychologie práce: -školení managmentu pro obchodní a personální činnosti -školení operátorů pro CALL CENTRA -výběr pracovníků pro určité profese.

Interní ambulance. Revmatologie, homeopatie.

Privátní praxe: -odborný ženský lékař. Gynekologická ambulance.

Privátní lékař. Interní ambulance.