Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Dětské centrum 1990: - je občanské sdružení poskytující komplexní, tj. sociální, zdravotní a výchovné služby lidem se specifickými potřebami (postižením mentálním nebo kombinovaným handicapem) Nabídka základních služeb DC´90: Sociální služba: - denní stacionář DC 90 Zdravotnické služby: - rehabilitace, logopedie Dílny DC 90 o.s. ...

Psychologické poradenství: - individuální - pro firmy a instituce - vzdělávací programy.

Služby: -psychoterapie. -rehabilitace, Mgr. Michaela Kalábová, tel.: 604954743

Odborná kožní ambulance. Dermatovenerologická ambulance.

Dětské centrum: - laktační poradna - péče o patologické novorozence - ošetřování péče o kojence - péče o chronicky nemocné děti.

Gynekologická ambulance - poradna pro ženy

Imunologická a alergologická ambulance: -MUDr.Pavel Štipl, tel.318620741 Imunologická a alergologická laboratoř: -RNDr.Dagmar Lukešová, tel.318620742

Výroba: -léky. Poskytování: -terapie pro pacienty.

Chirurgická ambulance. Specializace: - Proktologie - Všeobecná chirurgie - Dětská chirurgie - Traumatologie - Prsní chirurgie - Drobné zákroky

Ortopedická a protetická ordinace (ambulance). Další ordinace: - Kobeřice, Hlučínská 204/1, tel. 553666021 - Opava, Krnovská 2539/3 (Ergona), tel. 553622442 - Krnov, nám. Hrdinů 7 (poliklinika), tel. 553716505 Vždy po telefonické objednávce.

Odborný lékař gynekologie. Gynekologická ambulance. Ženský lékař.