Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Studio zdraví: -zdravé hubnutí, odvykání kouření -detoxikace organismu -zdravotní problémy léčení, zasvěcování do I. a II. stupně Usuiho systému alternativními metodami REIKI -psychologická léčba pomocí SPIRITUAL RESPONSE THERAPY -100% přírodní výživové doplňky -Aloe vera barbadensis-alternativní léčebný prostředek ...

Gynekologie. Odborný ženský lékař.

Železniční poliklinika 2.patro - systém asistovaného hubnutí - pomoc klientům s nadváhou - nabídka sestavování jídelníčků online

Kontaktní centrum pro drogově závislé.

Zdravotnická služba: - doprava nemocných.

Cévní a všeobecná chirurgická ambulance.

Praktický lékař. Kožní ambulance.

Praktický lékař, ortopedická ambulance.

Radiodiagnostické centrum: -rentgen (RTG*), ultrazvuk -MUDr.Hlúbiková, MUDr.Tůmová. Další pracoviště: -kartotéka 495865299 -ovladovna-I.p.-pravé křídlo 495865360 -ovladovna-I.p.-hl.budova 495865367.

Endokrinologická ambulance: - léčba a ultrazvuková diagnostika chorob štítné žlázy a jiných hormonálních chorob.