Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Samostatná ordinace lékaře specialisty, oční.

Komplexní nemocniční a ambulantní péče ve specializačním oboru psychiatrie.

Dermatologie: - dermatovenerologická ambulance - kožní vyšetření a ošetření - fototerapie - lymfodrenáž - diagnostika kožních nádorů - léčba elektrokauterem - biostimulační laser - chemický peeling.

Oční lékařka. Oční ambulance.

Mamodiagnostické centrum. Zdravotnické zařízení specializované na komplexní diagnostiku onemocnění prsu.

Soukromé gynekologické centrum.

Kožní kosmetika: -kosmetické služby -dermatologické a kožní ošetření -lékařská kosmetika -odstranění vrásek injekční metodou -mimické vrásky v obličeji -rozšířené žilky na těle i v obličeji -nová metoda pomocí botulotoxinu -botox, dysport -křečové žíly na dolních končetinách -chloupky na obličeji -drobné výrůstky na ...

Zdravotnictví. Vyšetření: - mamograf.

Provoz chirurgické a úrazové ambulance. Ordinační hodiny: Pondělí - Úterý 7:00 – 15:00 Středa 7:00 – 16:00 Čtvrtek 7:00 – 15:00 Pátek 7:00 – 12:00

Služby: - lékař pro choroby vnitřní - internista

Zdravotnictví: -chirurgicko traumatologická ambulance -chirurgie.

Zdravotnictví: -otorinolaryngologie, lékař ušní, krční, nosní - ordinace odborného lékaře ušní, nosní a krční

Zdravotnictví: -rehabilitace, -homeopatie.

Zdravotnictví - lékař: - interní ambulance - akupunktura.

Přeprava pacientů. Oprava osobních automobilů a sanitek, dodávek.