Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Zařízení klinické psychologie. Psychologická ambulance. Lékař: - psycholog. Psychoterapie dětí a dospělých, pomoc rodinám s dětmi s kombinovanými vadami, péče o seniory.

Zdravotnictví: -odborný ženský lékař -gynekologická ordinace, gynekologie.

CGOP, s.r.o. cytologická laboratoř a gynekologická ambulance je největší privátní zdravotnické zařízení, poskytující komplexní služby v prevenci karcinomu děložního hrdla.

POMAD je první nestátní zdravotnické zařízení založené a vedené paní Darinou Kopřivovou. Nabízíme: - originální koncepci přípravy na porod a mateřství - psychoprofylaktická příprava k porodu a mateřství - příprava na porod je zaměřena na porodnici, kterou si k porodu vyberete - kojení - praktická hodina hlavně pro prvorodičky - ...

Služby, dborný lékař: -ambulance ušní, nosní, krční.

Služby: -psychiatrická ordinace -mezilidské vztahy.

Zdravotnictví: -dermatovenerologická ordinace, dermatologie. Estetická dermatologie: - kosmetické a korektivní výkony - peelingy, aplikace botoxů, výplňových materiálů - přístrojová fotodepilace - rejuvenizace. Pracovní doba: Po 8-12 13-16 Út, Čt 8-12 13-14.30 Pá 8-12.

Praktický lékař, rehabilitace, ortoped, neurolog. Poskytování komplexní zdravotní péče zaměstnancům, podnikům i soukromým osobám. Celkem 4 pracoviště v Praze. Centrála v Myslíkově ulici.

Odborný lékař RDG. Radiodiagnostická ambulance. Ordinace: - radiodiagnostika.

Klinický logoped. Klinická logopedie. Logopedická ordinace.

Odborný plicní lékař. Ordinace (ambulance): - léčení tuberkulózy a respiračních nemocí.