Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Rehabilitační ambulance Orthes. Ordinace lékaře fyziatrie a léčebné rehabilitace. Odborný rehabilitační lékař. Fyzioterapeut.

Odborný chirurg. Chirurgie. Chirurgická ambulance (ordinace).

Gynekologická ordinace. Gynekologie. Ambulance: - gynekolog, ženský lékař.

Odborný internista. Interní ambulance. Ordinace: - vnitřní lékař.

Dětský stacionář Lydie. Centrum denních služeb pro děti s postižením.

Posláním Slezské diakonie je poskytování kvalitních sociálních a sociálně zdravotních služeb potřebným lidem na základě křesťanských hodnot.

Klinická logopedie. opravil: PaedDr. Merunková, tel. 312 664 724

Služby: -oční ordinace-oftalmologie -oční lékař -aplikační středisko kontaktních čoček.

Soukromá ordinace: -otorinolaryngologie -ušní, nosní, krční.

Privátní lékař. Urologická ambulance je vybavena: -ultrazvuk -urodynamická jednotka -ambulantní endoskopické vyšetření s možností celkové anestézie.

Poruchy funkce štítné žlázy a jiných orgánů s vnitřní sekrecí, poruchy plodnosti u žen i mužů, poruchy kostní hustoty (osteopenie, osteoporóza), skoliózy, akné, nadměrné ochlupení u žen, gynekomastie, poruchy metabolismu kyseliny močové (dna), poruchy růstu a vývoje u dětí

Služby: - pneumologie - kalmetizace, TBC* - plicní ambulance.

Zdravotnictví: -otorinolaryngologie (ušní, nosní, krční).

Zdravotnictví. Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: - obvodní lékař - internista, interní lékař.

Zdravotnictví. Praktický lékař gynekolog. Gynekologická ambulance. Ordinace: - ženská lékařka (gynekologie).

Ortopedie. Traumatologie. Sportovní medicína. Ultrasonografie pohybového ústrojí.