Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Lékař: - ušní, nosní, krční ordinace.

Tato nemocnice se řadí už od roku 1931 mezi vynikající zdravotnická zařízení v České republice. V nemocnici se nachází: - 7 klinik - 19 oddělení - 2 ústavy - 5 dalších zdravotnických pracovišť. Některá z těchto pracovišť patří v České republice mezi unikáty. Ročně na nich ošetříme kolem 245 000 klientů, z toho přibližně 117 ...

Český červený kříž: -úřad oblastního spolku (ÚOS*) Brno-venkov. Oblastní spolek Brno-město: -Křenová 66, 602 00 Brno tel.: 549241992 fax: 541211569 e-mail brno-mesto@cervenykriz.eu

Služby: -poradenství v oblasti zdraví -léčitelství. Adresa poradny: Pátek u Poděbrad č.p 160

Chirurgie: - plastická - laserová - estetická - všeobecná - žilní. Kožní lékařství, ORL, obezitologie. Sídlo firmy - Ostrava.

Interní ambulance, lékař - internista, interna.

Gynekologická ordinace. Lékaři: - MUDr.Vlastimil Malík - MUDr. Jakub Malík - MUDr. Kateřina Urbančíková.

Etikoterapie - léčba mravnosti. Odstraňování tělesných potíží na principu pochopení příčin. Terapeut.