Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Interní ambulance: - metabolické choroby - diabetologie.

Odborný lékař pro endotrinologii a nemoci vnitřní. Ordinační hodiny: Po-Čt 8-12 13-16 Pá 8-12 Detašované pracoviště Krátká 798 Valašské Klobouky

Ordinace: - praktický lékař pro dospělé - odborný lékař interní (internista). Ordinační hodiny: - Po 6.00-9.30 - Út 11.30-13.30 - St 12.30-18.00 - Čt 6.00-9.30 - Pá 6.00-9.00.

Ordinace: - praktický lékař pro dospělé - odborný lékař interní (internista). Ordinační hodiny: - Po 10-12 - Út 6.30-11 - St 6.30-9 - Čt 10-11.30 - Pá 9-11.

Lékařka. Kožní, dermatovenerologie.

Psychiatrická ordinace pro: -děti -mladistvé.

Soukromá lékařka. Chirurgická ambulance.

Odborná neurologická ambulance pro děti a dospělé.

Služby: - alternativní poradenství (alternativní medicína) - konzultační činnost - léčitelka.

Služby: -kožní lékař -dermatovenerologická ambulance.