Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Zdravotnictví, lékař: -ušní, nosní, krční pro dospělé i děti -otorinolaryngolog.

Odborný lékař: -ortopedická ambulance (specializace na bolesti zad).

Odborná ženská lékařka: -diagnostika a léčba močové inkontinence.

Zdravotnictví, lékař: -soukomá chirurgická ambulance.

Psycholog. Provádění dopravně psychologického vyšetření řidičů z povolání.

Soukromá sanitní služba: Služby: -rychlá lékařská pomoc -rychlá zdravotnická pomoc -zajištění transplantačních týmů a orgánů k transplantacím. -transfery imobilních, invalidních a hůře pohyblivých klientů po celé ČR -transfery v RLP, RZP po ČR a do a ze zahraničí -převozy do rehabilitačních, lázeňských zařízení -Repatriace do a ...

Zdravotnictví: -oční lékař -oftalmologická ordinace. Pobočka: Franzova 49 665 01 Rosice Tel. 546 411 204, 546 211 219

Zdravotnictví: -interní lékař.

Ordinace oční lékařky: -léčba očních chorob -glakomová poradna.

Osteologické centrum. Lékařské služby: -osteologie -interna -nefrologie -rehabilitace -denzitometrie DXA -elektroléčba, vodoléčba, CO2 -léčba vnitřních nemocí, poruch erekce -léčba u moře.

Ambulance odborného lékaře: -ortoped.

Soukromá onkologická ordinace. Péče v oblasti diagnostiky, léčby a prevence onemocnění prsní žlázy.

Lékař: -dětská ORL ambulance -ušní, nosní, krční.

Ordinace odborného lékaře: -gynekolog.

Společnost lékařů. MUDr.Josef Kosek jednatel a internista tel.:516446207. MUDr.Alena Bernášková praktická lékařka tel.:516446463. MUDr.Zdenka Škvařilová praktická lékařka tel.:516446315. MUDr.Alžběta Martincová praktická lékařka tel.:516446612. MUDr. Miroslav Dobiášek tel. 721 253 921 MUDr. Jaroslav Hloušek ...

Lékař. Diabetologie a geriatrie.

Lékař: -gynekologie -dětská gynekologie.