Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Lékař. Neurologická ambulance, nervové choroby, epilepsie.

Zdravotnictví. Ambulantní péče v oblasti diabetologie, logopedie a lékařské kosmetiky.

Zdravotnictví: -oční ordinace, lékař: -běžná oční vyšetření -specializace na operace sítnice -aplikace kontaktních čoček.

Zdravotnictví: -odborný lékař pro choroby nervové, neurologie, EEG* -akupunktura.

Zdravotnictví: -privátní ženský lékař -gynekologie, gynekologická ambulance.

CENTRUM PÉČE O KOMPLEXNÍ ZDRAVÍ. Přírodní metody péče o zdraví a krásu: -poradenství, regenerace, rekondice. Poradenství: -zdravý životní styl -výživová doporučení, stravovací návyky. Regenerace, rekondice: -relaxační masáž -klasická masáž -suchá uhličitá koupel -lampa BIONIK. Kosmetika: -ošetření pleti, kosmetická masáž ...

Regionální institut duševního zdraví: -psychiatrie, klinická psychologie, psychoterapie, program pro dobré zdraví. Telefonická krizová pomoc - linka důvěry. Nadstandardní služby: existenciální terapie, EEG - biofeedback, relaxace, psychoterapeutické vzdělávání.

Převozy pacientů, krve. Zdravotnické asistence.

Profesní zaměření: - geriatrie, interna, gastroenterorlogie a hepatologie. Dietologie, poradenství pro obezitu. Odborný lékař.

Zdravotnictví: -dermatologická ambulance pro děti a dorost -ordinace kožního lékaře, dětský kožní lékař.

Zdravotnictví: -dermatovenerologická a dermatologická ambulance -kosmetologická ambulance -ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatologie, kožní lékařka, ordinace kožního lékaře. Další ordinace: -Šternberk, Olomoucká 1848/173.

Zdravotnictví: -dermatologická ambulance, dermatologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologie, dermatovenerologie, dermatologická ambulance -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Poliklinika Bílý dům: -Centrum odborných dětských zdravotnických služeb: -oční oddělení -kožní oddělení -alergologie -psychologie -domácí péče -rehabilitační oddělení -ORL -interna kardiologie pro dospělé -gynekologické oddělení pro dospělé -první pomoc dětská.

Poliklinika. Praktičtí lékaři Praktičtí lékaři pro děti a dorost Privátní lékaři stomatologie Zubní laboratoř, fixní a snímací protetika Ambulance ušní, nosní, krční pro děti a dospělé Gynekologie Ortopedická ambulance Specialista oboru: léčebná rehabilitace, balneologie, fyziatrie, psychiatrie, akupunktura Léčebná rehabilitace Cévní a ...