Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Evropské centrum zdraví a krásy. Zařízení s mnohaletou tradicí v oborech estetická stomatologie, implantologie, laserová chirurgie, kosmetologie a plastická chirurgie. Zejména se specializujeme na zubní implantáty, bělení zubů, aplikaci botoxu a kolagenu a odstranění chrápání. Služby v tomto salónu: Kosmetické salóny: -aplikace ...

Lékař. Gynekologie dospělých a dětí.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatologie, ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatologická ambulance, dermetologie, dermatoložka -ordinace kožního lékaře.

Zdravotnictví: -dermatovenerologická ordinace, dermatologie, kožní lékařka: -elektrokoagulace a elektroepilace -chirurgický a biostimulační laser -profesionální kosmetické ošetření zdravé i problematické pleti.

Privátní oční lékař. Ambulance. Smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami. Prodej,poradenství: - kontaktní čočky Odpolední ordinace po objednání.

Zdravotnictví. Ordinace: - praktický lékař pro děti a dorost, pediatr. Dětský a dorostový lékař. Kardiolog.

Kožní lékař, dermatovenerolog. Pobočka: Babická 136 664 84 Zastávka Tel: 546 429 447

Kožní lékař, dermatovenerolog. Pobočka: Blanenská 982 664 34 Kuřim Tel: 541 428 232

Privátní ordinace korektivní dermatologie a estetiky. Dermatolog, kožní lékař.

Kožní lékař, dermatovenerolog.

Kožní lékař, dermatolog.

Kožní lékař, dermatovenerolog.

Kožní a pohlavní choroby (dermatovenerologie).

Alergologie a klinická imunologie. Ambulance: - alergologická - imunologická - plicní. Sídlo firmy: - Konská 453, Třinec.

Zdravotnické zařízení s odbornou specializací na alergologii a klinickou imunologii (alergologická onemocnění, defekty imunitního systému). Ambulance: - alergologická - imunologická - plicní - kožní (dermatologická)

Odborný lékař kožní. Dermatovenerologická ambulance.

Odborný lékař kožní. Dermatovenerologická ambulance.