Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Kurzy - kreslení pravou mozkovou hemisférou - barevné kreslení Poradenství - zdravý životní styl

Pořádání - šamanské semináře Šamanismus - výchova, trauma fyzické nebo duševní, drogy, nešťastná láska, smrt blízkých - pomoc lidem pokud jim zkříží cestu nemoc, neplodnost, špatné partnerské vztahy, neschopnost plnohodnotně žít nebo se ocitnou v nesnázích Psychologická poradna

- - klinická psychologieproblematika - úzkosti - deprese - problémy se spánkem - poruchy příjmu potravy anorexie, bulimie, ortorexie - stresové poruchy - fobie - vztahová a rodinná problematika - psychosomatické potíže - syndrom vyhoření - u motivovaných klien

- - ordinace klinického psychologa a psychoterapeuta pro děti, dospívající a rodiny

Osobní růst Psychoterapie - nápravy úzkostných stavů, poruch spánku Poskytuje - poradenství ve vztazích a výchově - náprava ADHD metodou EEG BIOFEEDBACK (disleksie, disgrafie, ...)

Psychoterapie Psychologická poradna Manželská a partnerská poradna