Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Praktický lékař pro dospělé. Komplementární medicína. Akupunktura.

Zdravotnictví-privátní praxe: -zubní lékařka, zubař, stomatolog.

Občanské sdružení. Služby: - doléčovací program: - strukturovaný program doléčování, skupinové a individuální terapie, individuální, partnerské a rodinné poradenství, volnočasové aktivity, zprostředkování odborné zdravotnické péče - ubytování v zařízení: - pro uživatele uživatelům zařazené do programu následné péče - ...

Zdravotnictví-privátní praxe: -lékař-gynekolog, gynekologická ambulance.

Zdravotnictví: -lékař-interní, diabetologická poradna.

Zdravotnictví-privátní praxe: -lékař, gynekolog -gynekologická ambulance.

Služby: -ambulantní zdravotní péče. -lékař, diabetolog -interní ambulance.

Zdravotnictví: -lékař-oční ambulance. Ordinační hodiny: -po 14-18 -út 7-18 -st 7-12 -čt 7-12 (pouze sestra-perimetrie) -pá 7-13.

Centrum klinické psychologie a psychoterapie: -linka naděje. Privátní psychologická poradna

Privátní praxe. Služby: -zdravotnictví -lékař, foniatrie, otorinolaryngologie. Ordinační doba: -po 7-14 -út 7-9 -st 7-15 -čt 7-12, 13-17.30 -pá 7-14.

Zdravotnictví. Privátní praxe, lékař: -kardiologie, -interní.