Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Kožní ambulance. Ambulance pro nemoci kožní a pohlavní.

Prodej - bylinná kosmetika Magnetoterapie Prodej - bylinná kosmetika

- - společnost pro děti, rodinu a volný čas Laktační poradna

Pořádání - kurzy - semináře - přednášky Alternativní medicína - léčení problémů ve vztazích, sebehodnocení - lečení traumat a fyzických nemocí

Certifikovaná poradkyně Bachovy terapie, mistr Reiki, LiJo-ki Bachova terapie - pomoc při psychické nevyrovnanosti, nekomfortu (strach, deprese, neklid, zlost, nízké sebevědomí, žárlivost, vztek, podřízenost, nové prostředí...) Veškeré informace a poradenství poskytuji pouze prostřednictvím telefonní linky nebo emailové adresy.

Soukromá chirurgická ambulance Jičín Soukromý lékař. Soukromá chirurgická ambulance. Cévní poradna.

Interní ambulance Revmatologická ambulance.

Odborná ordinace psychiatrická a psychologická.

Interní ordinace - gastroenterologická ordinace

Léčitelka. Zvu Vás na individuální terapii, kde poodhalíme příčiny Vašich potíží a společně se vydáme na cestu zpět, ke zdraví a klidu. Těším se na Vás, Jana Marie

Nabídka služeb odborného lékaře pro ušní, nosní a krční choroby.

Alergologická a imunologická ordinace dětí a dospělých. .