Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Biochemická a hematologická laboratoř: -tel:518344445, 518343196 -vyšetření krve, krev, plazma, plazmy, moči (moče), mozkomíšního moku, potu a jiný biologický materiál -používáme biochemické, hematologické, analytické, imunochemické a mikroskopické metody -vyšetření využíváno i veterinárními lékaři pro zvířecí klientelu ...

Odborný lékař neurologie. Dětská neurologie. Neurologická ordinace (ambulance). Další adresa: - Purkyňova 1317/22, Bílovec.

Odborný lékař ortopedie. Ortopedická ambulance (ordinace). Ortoped.

Interní a revmatologická ambulance.

Dietologická poradna - nutriční výživové poradenství.

Kožní lékař, dermatolog: -dětský.

Oční optika: -brýlové obruby -dioptrická skla -sluneční brýle -pouzdra -aplikace kontaktních čoček.

datum zániku: 30.11.2002. Neurologická ambulance a EEG.

zánik poslední živnosti: 16.10.2013 Poradna - odblokování stresu.

datum zániku: 31.12.2011. Neurologická ambulance

datum zániku: 10.8.1999 Věštba osudu astrologie, kartomancie, divinace Alternativní medicína - Bachova terapie - Bowenova terapie - homeopatie Masáže.

Výklad karet, tarotů Energetické léčení - shamballa - akačické záznamy - orgonity

datum zániku: 31.8.2013. Chirurgická ambulance

datum zániku: 30.11.2011 Psychiatrická ambulance.

datum zániku: 30.4.2013. Neurologická ordinace.

datum zániku: 30.9.2013. Privátní odborný lékař pro chirurgii.

datum zániku: 31.12.2012. Interní ambulance.