Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Mgr. Martin Suchánek je klinický psycholog.

Mgr. Martina Trávníčková provozuje ordinaci logopedie pro děti, dospělé a neslyšící.

Ordinace praktického lékaře - MUDr. Irena Prudká - tel. 608753594. Ortopedická ambulance - MUDr. Miroslav Prudký - tel. 566520152.

Gynekologická ordinace. Ordinační doba: - pondělí 8:00 - 14:00 - úterý 7:00 - 13:00 - středa 10:00 - 16:00, pro objednané 16:00 - 18:00 - čtvrtek 8:00 - 13:00 - pátek 8:00 - 12:00

GYN KaH, s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

OREA medcare s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé a gynekologii.

Služby: -lékař, neurolog -neurologická ambulance.

SUNMED s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci, estetickou medicínu, provozovnu s různými masážemi a kosmetikou.

Psychiatrievalmez s.r.o. provozuje ordinaci psychologie a gerontopsychologie.

ORL ambulance. Foniatrická ambulance. Prodej: - sluchadla, pomůcky pro zlepšení sluchu - ochranné ušní koncovky. Ortopedická ambulance: -ortopedické vložky.

Mgr. Apolena Stellarová je nutriční terapeut

Gynekologie: -komplexní gynekologicko-porodnická péče -péče o těhotné -péče o bezdětné páry -antikoncepční poradna -klimakterická poradna pro ženy v přechodu a po něm -ultrazvuk -ambulantní operační zákroky.

PhDr. Mgr. Ivana Križáková vede soukromou psychologickou ordinaci.

Mgr. Nikola Kotalová je psycholog ordinující v Plzni.

Agentura Zdislava - domácí zdravotní péče, s.r.o. poskytuje ošetřevatelské služby a domácí hospicovou péči.