Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Dětské centrum Jihlava, příspěvková organizace poskytuje zdravotní, rehabilitační a psychosociální péči dětem od narození do tří let věku. Naše zařízení nabízí okamžitou pomoc, věnujeme se dětem, jejichž rodiny se o ně nemohou, neumí nebo v krajním případě nechtějí starat. Poskytujeme komplexní péči dětem, které jsou ohroženy ve svém vývoji a ...

MUDr. Zámečník Tomáš s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

ORL - komplexní léčba s.r.o. provozuje ordinaci ušního, krčního a nosního lékaře.

Ambulance, služby: - sonografie - ultrazvuk

MedFit clinic s.r.o. provozuje ordinaci kardiologie, preventivní kardiologie a lipidovou poradnu.

Marek Frydrych, s.r.o. provozuje diabetologickou ambulanci.

Služby v celém rozsahu ambulantní gynekologie a porodnictví. Prenatální diagnostika, péče o těhotné, ultrazvuk včetně 3D a 4D (live) zobrazení, poradna pro léčbu neplodnosti/sterility, ordinace pro léčbu ženské inkontinence močové (oslabená schopnost udržet moč, ev. občasné úniky moči) - urodynamická vyšetření, zákrokový sálek pro malé ...

Mgr. Martina Hejtmánková poskytuje fyzioterapeutické služby.

Paprsek, příspěvková organizace provozuje domov pro osoby se zdravotním postižením a chráněné bydlení.

Ordinace klinického psychologa a psychoterapeuta, akreditovaného dopravního psychologa: - krizové intervence, individuální, párové a rodinné psychoterapie - systematická individuální psychoterapie - psychotesty pro profesionální řidiče nad 7, 5 t. - psychotesty po zákazu řízení motorových vozidel.

Gynekologická ambulance, ordinace. Gynekologické centrum GYNfit s.r.o. Péče v těhotenství.

Mgr. Renata Šimanská je psycholog, která provozuje ordinaci v Přerově.

Marie Piekar nabízí služby porodní asistentky. A dalším zaměřením jsou služby fotografa.

Šárka Janáčová je porodní asistentka.

MUDr. Petr Capka provozuje gynekologickou ambulanci.

Chirurgie Javor Brno s.r.o. se zaměřuje na ambulantní chirurgii.

Psychologická laboratoř ADP ČR - dopravní psycholog.

Ortotrauma s.r.o. provozuje ortopedicko-traumatologickou ambulanci.

MINEURO s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.