Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
MEDICA SEVER s.r.o. provozuje ambulantní zdravotnické zařízení, které se specializuje na pracovnělékařské služby a léčebně-preventivní péči. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a naše ordinace jsou vybaveny moderními přístroji, které umožňují tu nejlepší péči o zdraví pacientů. Naši lékaři pečují i o geriatrické pacienty v domovech důchodců.
MEDICA SEVER s.r.o. - lékařské služby
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Hledáte citlivého a zkušeného gynekologa? Potom se neváhejte obrátit na ordinace MUDr. Tomáše Vaňatka Gyvana Fem s.r.o. V naší ambulanci poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, diagnostiku a léčbu akutních i chronických gynekologických onemocnění i poradenské služby pro klimakterium a antikoncepci.
Gyvana Fem s.r.o. - kvalitní gynekologická péče
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Vysoce kvalitní a odbornou diagnostickou, preventivní a léčebnou péči v oboru angiologie vám poskytne pan doktor MUDr. Karel Bartík. Zaměřujeme se na problematiku cév a cévních chorob, křečové žíly, onemocnění tepen, žilní trombozu a další zdravotní potíže. V naší ordinace se vám dostane prvotřídní péče. Neváhejte nás oslovit.
Cévní ambulance, s.r.o. - MUDr. Karel Bartík
Služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením - pomoc s hygienou - dohled, osobní asistence - dopravod.

Rehabilitační centrum, nestátní zdravotnické zařízení: - ortopedie - út, st 16-19 - fyzioterapie - po-čt 7.30-18, pá 7.30-17.

Chirurgie a choroby GIT, s.r.o. provozuje gastroenterologickou a proktologickou ambulanci.

Psychiatrie Vyškov s.r.o. provozuje psychiatrickou ambulanci.

Gynekologie: -gynekologické a porodnické vyšetření -ultrazvukové vyšetření -těhotenská poradna -onkologická prevence

Alergologie MUDr. Hanáková s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Oční ambulance pro děti a dospělé, MUDr. Jan Lackovič s.r.o. provozuje oční ambulanci.

Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o. provozuje nestátní zdravotnické zařízení v rozsahu: - gynekologie a porodnictví - praktické lékařství - praktické lékařství pro děti a dorost pro pracoviště na Orlí 10

Angiocor Plus s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci.

AngiologieBrno - Šárník spol. s r.o. provozuje angiologickou ordinaci se zaměření na pacienty s cévními poruchami.

Oční ordinace MUDr. Tomáš Kuběna, s.r.o. je zaměřena nejen na standardní oční vyšetření, ale i na v současné době nejkomplexnější vyšetření zeleného zákalu, s využitím nejmodernějších zobrazovacích metod. V každodenní práci se snažíme, aby v rovnováze s lidským a citlivým přístupem k pacientům byla i naše odbornost. Každý z našich lékařů má svou ...

Zdravotnictví: -odborný lékař chirurgie a endoskopie. Pobočka: Komenského náměstí 10 Poliklinika Slavičín, 3. patro Telefon: 577 343 681 Email: endozlin@email.cz

Gynekologie MEDA s.r.o. provozuje moderní gynekologické ambulance.

MEDIPA s.r.o. provozuje psychiatrickou ambulanci pro dospělé.

Mgr. Lenka Šnajdrová se zaměřuje na klinickou psychologii a psychoterapii.

MUDr. Miroslav Hajda provozuje psychologickou ambulanci.

MUDr. Katarína Morvayová provozuje plicní ambulanci.

Mgr. Zuzana Straková se zaměřuje na individuální fyzioterapi, kinesiotaping a fyziotrénink.

Klára Vlachová DiS. se zaměřuje na fyzioterapie, tejpování a různé druhy masáží.

Psycholog a psychoterapeut: - jednorázové psychologické a poradenské konzultace - individuální psychodynamická psychoterapie dětí a dospívajících - individuální psychodynamická psychoterapie dospělých - společná psychoterapie dítěte a rodiče - výchovné a sociální poradenství pro rodiny a instituce pečující o děti a dospívající - ...

Nestátní zdravotnické zařízení Časná diagnostika - diagnostika léčba, výzkum onkochirurgie.

Centrum prenatální diagnostiky a genetiky ve Zlínském regionu. Genetická poradna a konzultace: -sledujeme průběh těhotenství se zvýšenou pravděpodobností výskytu vrozených vývojových vad plodu.